Imagini incendiare cu Elena Gheorghe! Cât de bine arată cântăreața în costum de baie / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Gheorghe Official/Instagram
Descriere foto: Elena Gheorghe Official/Instagram

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu noua sa vacanță exotică. Iată cât de bine arată vedeta în costum de baie!

Locația aleasă de Elena Gheorghe are un mister. Din imaginile postate de vedetă, se poate observa un peisaj paradisiac, cu ape turcoaz și plaje cu nisip fin. Artista pare să se bucure din plin de soare, mare și relaxare, postând fotografii în diverse ipostaze: fie relaxându-se pe plajă, fie înotând în apele cristaline, fie distrându-se alături de cei dragi.

Pe unde se mai plimbă Elena Gheorghe

Fanii nu au întârziat să reacționeze la postările Elenei Gheorghe, complimentând-o pentru frumusețea sa și pentru trupul tonifiat. De asemenea, mulți i-au urat o vacanță minunată și i-au transmis mesaje de admirație. Se pare că, Elena Gheorghe a ales destinația perfectă pentru a se reîncărca cu energie și a se pregăti pentru proiectele viitoare.

„Astăzi ne-am propus să vizităm Gran Canaria, destinația noastră de vacanță și am început cu Playa de Amadores, una dintre cel mai frumoase plaje de aici. Culoarea apei este în nuanțe de turcoaz iar nisipul parcă e făcut să-ți maseze tălpile.

Clima este pe gustul meu, temperatura este de 25-26 de grade C și nu simți căldura aia dogoritoare, ci pur și simplu ți-e bine iar bronzul se așează repede, dar trebuie să ai grijă să aplici loțiune cu protecție pentru că nu simți când te arde. Deșertul Sahara este la 250 de km distanță de aici și în Gran Canaria găsești cea mai frumoasă specie de palmieri. Revin cu foto și video din următoarea locație”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Te-ar putea interesa și: Elena Gheorghe face praf podcasturile românești: „Nu mai pot, am obosit cu atâtea păreri. Mai sunt și de ăștia care nu au nimic în cap...”

Cât de bine arată cântăreața în costum de baie

Pe lângă momentele de relaxare pe plajă și distracție alături de cei dragi, Elena Gheorghe i-a surprins plăcut pe fanii săi cu o serie de fotografii îndrăznețe în costum de baie. Silueta sa impecabilă și tonifiată a stârnit admirație în rândul internauților, mulți exprimându-și invidia pentru formele sale armonioase.

La 38 de ani, artista demonstrează că se poate mândri cu un corp de invidiat, rezultat al unui stil de viață sănătos. Recent, Elena Gheorghe a dezvăluit secretul din spatele formei sale impecabile: o combinație de sport regulat și o alimentație echilibrată.

„Secretul – mult sport! Mâncare curată și vibe bun. Prefer să nu mănânc dulciuri și să mănânc sărat, deci prefer să renunț la partea asta. Încerc să nu mănânc grăsimi multe. Fără prăjeli, fără pâine și cât mai multe fructe, legume de sezon”, mărturisea cântăreața la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a zăcut la pat: „Am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel