Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a zăcut la pat: „Am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat”

Data publicării:

Elena Gheorghe a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Elena Gheroghe și-a deschis sufletul și a vorbit despre ultima perioadă din viața ei. Artista s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, care au ținut-o la pat timp de două săptămâni de zile. 

Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că a fost diagnosticată cu o hernie de disc, motiv pentru care a fost nevoită să stea la pat timp de două săptămâni. Elena Gheorghe susține că apelat la mai mulți medici, care i-au spus că trebuie să recurgă la operație, deoarece problema cu care se confruntă este destul de gravă. Vedeta recunoaște că i-a fost foarte greu, mai ales că urma să facă un turneu și asta i-a îngreunat munca. 

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niște planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat”,  a spus Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

 Elena Gheorghe: „Fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control”

Artista a mărturisit că a ajuns pe mâna unor medici buni, care au ajutat-o să-și mai revină puțin. Momentan, Elena Gheorghe nu face urmează niciun tratament, însă face acupunctură și exerciții. 

„Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit.

Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”,   a mai zis Elena Gheorghe, potrivit sursei menționate anterior. 

Elena Gheorghe: „Sunt o fire pozitivă”

Elena Gheorghe a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut parte și de momente neplăcute, care i-au marcat viața. Artista a dezvăluit și care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la părinți. 

„Ca orice om am avut momente atât plăcute, cât și neplăcute care mi-au marcat viața. Cu timpul, am înțeles că atât cele bune, cât și cele grele m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi și fiecare experiență, chiar și dureroasă, a fost o lecție din care am avut de învățat. Oamenii nu-mi știu greutățile, nu știu, de fapt, mai nimic despre mine din perspectiva asta, pentru că nu am expus partea asta a vieții mele decât prin cântece uneori. Sunt o fire pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului și să-mi canalizez energia, gândurile pe ce am, pe tot ce înseamnă iubire și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi-a fost dat să-l trăiesc. Cel mai important sfat a fost să să-mi las loc de „bună ziua! peste tot pe unde merg și să fiu perseverentă atunci când îmi doresc cu adevărat ceva, pentru că doar așa poți reuși.”, a  spus artista pentru VIVA!

Citește și: Culoarea pe care trebuie să o purtăm toamna aceasta pentru a avea bogăție și prosperitate în viață. Designerul Florin Burescu: „Vă recomand să purtați”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel