Imagini, în premieră, de la Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce ținute poartă cele nouă concurente în prima ediție a noului sezon al show-ului

Data publicării:

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” au intrat în linie dreaptă, show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, cu un nou sezon, la Kanal D! 

Cele nouă concurente sunt gata de bătălia stilistică, fiind mai pregatie ca oricând să câștige simpatia miilor de fani și să îi impresioneze pe cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. 

Cele 9 concurente - Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon - care au acceptat provocarea stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de călătoria care le va transforma din celebrități în adevărate repere de stil. Și pentru că prima impresie contează, acestea scot artileria grea din dotare încă din prima ediție a emisiunii, difuzată miercuri, de la 22:30. Acestea își vor etala cele mai rafinate styling-uri, dar și cele mai îndrăznețe povești, care vor stârni o adevărată furtună de reacții, entertainement și distracție pe platoul emisiunii. 

Imagini în premieră cu ținutele propuse de concurente chiar în prima ediție a noului sezon puteți admira în galeria foto atașată și linkul video. 

Ce vor avea de spus cei trei jurați magnifici – Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu – despre styling-urile propuse de concurente în prima ediție, veți afla urmărind premiera noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, de la ora 22:30! Show-ul va puțea fi urmărit de miercuri până vineri, de la 22:30, și sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

 

Cine sunt concurentele

 

 

Faima le-a adus în concurs. Eleganţa le susține în luptă. Stilul va decide victoria. Încă trei nume celebre au acceptat provocarea uriașă de a participa în cel de-al șaptelea sezon al fashion reality-ului devenit trendsetter pe piața media din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”. Sunt efervescente, frumoase și extrem de motivate să-și demonstreze calitățile în bătălia stilistică ce le va transforma din celebrități în repere de stil  în show-ul de la Kanal D. 

 

Carmen Negoiță

 

Anda Adam

Anda Adam se pregătește pentru competiția de stil, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” și este gata să câștige simpatia telespectatorilor și în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. 

 

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum "Selecta" feat. Alex, "Ajutor", „Nai, Nai”, „Ochii Mei”, „Punani”, „Sufletul meu”, „Love on You”, „AMO”, „Poate Fata” sau „Seri De Mai” feat. CRBL.  Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, spune Anda Adam. 

 

Nicoleta Nucă

 

Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Pasionată de muzică încă de la grădiniță, Nicoleta a început să ia lecții de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor. 

            Pasionată de sport și stil de viață sănătos, dar și de tot ce ține de sfera de beauty, Nicoleta Nucă a primit aprecierea fanilor pentru imaginea sa sexy, enigmatică, spectaculoasă, dar întotdeauna eleganța pe care o afișează atât în videoclipurile sale cât și în viața de zi cu zi. Nicoleta se exprimă artistic, prin tot ce ține de frumos, prin muzica sa, prin stilul personal, chiar și prin tatuaje, fiind mereu preocupată de dezvoltare personală, de a fi mereu în cea mai bună variantă a ei, având astfel curaj să experimenteze, să încerce lucruri noi. 

Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă și încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nuca intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se descoperi pe sine și mai mult și pentru a-și manifesta latura creativă și prin styling, nu doar prin muzică.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, spune Nicoleta Nucă. 

 

 

Ruxi

 

Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media. Ruxi își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să împletească cu ușurință entertainment-ul și stylingul în cadrul apreciatului reality show, “Bravo, ai stil! Celebrities”.  

"Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante", declară Ruxi. 

 

Sensy

 

Sensy vine în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu. A descoperit magia rețelelor sociale în 2009, când colabora cu diferite branduri pentru promovarea în mediul online, dezvoltând și implementând pentru acestea strategia de comunicare și conținutul digital. Din 2016 a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food. Se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică. Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic și așteaptă startul competiției "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană. 

"Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities” mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere", mărturisește Sensy. 

 

Mădălina Pamfile

 

Mădălina Pamfile vine la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe și o sinceritate dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Mădălina a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes ca fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat. Fosta asistență TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată. Acum revine pe micul ecran cu forțe proaspete, pregătită să facă față celorlalte concurente în lupta pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România. 

“Am acceptat provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă”, spune Madalina Pamfile.  

 

Ioana Filimon

Ioana Filimon este un fotomodel de succes, atât în țară cât și în străinătate și una dintre cele mai frumoase femei din România, deținând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. Frumoasa șatenă a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă a rămas fidelă pasiunii sale, modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență. Senzuală, feminină, dezinvoltă și cu mult rafinament, Ioana Filimon va face cu siguranță spectacol pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Adepta unui stil de viață sănătos, celebrul fotomodel va împărtăși telespectatorilor câteva dintre trucurile vestimentare învățate de-a lungul carierei sale de la designerii cu care a colaborat și va încerca să își redefinească stilul personal.

"Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil . Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii", spune Ioana Filimon.

 

 

Otniela

 

Otniela Sandu este o femeie frumoasă, puternică, mereu dornică să se reinventeze atât din punct de vedere stilistic, cât și profesional. Frumoasa blondă este absolventă de Jurnalism și pasionată de actorie. Otniela s-a dedicat artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune cu tematică sportivă și este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Actriță și influencer, Otniela Sandu este adepta unui stil vestimentar pe care îl caracterizează ca fiind <colorat, plin de viață și surprinzător>, cu accente personale, pentru că știe exact ce o avantajează.

"Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela.

 

 

Olga Verbitchi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel