Imagini de poveste de la nunta Ancăi Dumitra. Geanina din Las Fierbinți a strălucit într-o rochie de mireasă spectaculoasă / FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram

Anca Dumitra a împărtășit cu fanii săi noi fotografii de la cel mai important eveniment din viața sa. 

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, spuneau în urmă cu câteva luni „Da” în fața stării civile, moment în care au devenit oficial soț și soție. Se pare însă că cei doi și-au dorit cât mai curând să-și oficializeze legătura și în fața lui Dumnezeu, motiv pentru care weekendul trecut a avut loc și cununia religioasă, urmată de o mare petrecere, unde toți apropiații cuplului s-au distrat până în zori. Chiar dacă, de regulă, „Geanina” din Las Fierbinți este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, de data aceasta a împărtășit cu fanii săi, pe rețelele de socializare, câteva fotografii spectaculoase de la fericitul eveniment. 

Frumoasa mireasă arată exact ca desprinsă dintr-o poveste, întrucât a optat să poarte o rochie tip sirenă, care să-i scoată în evidență silueta perfectă. Totuși, Anca Dumitra nu s-a rezumat la ceva clasic și a optat și pentru un voal superb și o trenă impresionantă, care au completat perfect rochia și care au făcut-o să arate cu adevărat spectaculos, la cel mai important eveniment al vieții ei. Fanii vedetei, dar și mai multe persoane publice de la noi din țară, au sărit imediat să-i comenteze actriței la fotografie și să-i ureze cele mai bune gânduri, alături de noul ei soț.

„Superbitate! Casă de piatră!”, a scris Roxana Hulpe. 

„Felicitări! Casă de piatră!”, a scris și Dana Rogoz.

„Casă de piatră! Ești superbă.”, a ținut și Sore să o complimenteze pe proaspăta mireasă.

Te-ar putea interesa și: Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra)

 

Ce spune Anca Dumitra despre soțul ei

Anca Dumitra radiază de fericire, iar asta se vede atât din zâmbetul pe care actrița îl afișează întotdeauna pe buze, dar și din cuvintele pe care le are mereu la adresa partenerul ei de viață. Actrița spune că se completează perfect cu acesta, iar dacă uneori ea tinde să fie ceva mai vulcanică, jumătatea ei o liniștește imediat.

„În confortul casei, suntem amândoi dezinhibați. Nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”,  a declarat Anca Dumitra în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

VEZI și: Anca Dumitra, drama care i-a umbrit fericirea. Nu și-a mai văzut frații de ani de zile. Poemul dedicat celor plecați în străinătate: De ce eu, o mamă bună, Simt că inima-mi sfărâmă?

Părinții actriței, în lacrimi la nuntă

Nu doar actrița a fost în cale-afară de emoționată, ci și părinții acesteia, care au izbucnit în lacrimi la slujba religioasă. 

„Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok”, a declarat și mama Ancăi Dumitra pentru aceeași emisiune.

Mai mult, mama actriței a povestit și momentul în care a aflat că fiica ei se va căsători, dar a divulgat și care sunt planurile de viitor ale Ancăi Dumitra, care își dorește să devină curând și mămică. 

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă «Se mărită fata mea, nu știu, Doamne, ce-i cu ea». Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinită. Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei”, a declarat Eugenia Dumitra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel