Imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor. Familia ei este sfâșiată de durere: „Zbor lin, iubita noastră!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Makeup_Anca/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Makeup_Anca/Instagram

Anca Molnar este condusă astăzi pe ultimul drum. Make-up artista vedetelor s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul

Anca Molnar a încetat din viață în data de 11 iunie, după grele încercări cu cancerul. În ultimul an, Anca Molnar a trecut prin clipe sfâșietor de grele. Make-up artista a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, iar medicii din România nu îi mai ofereau nicio șansă, însă, în Turcia, tânăra a primit o nouă șansă la viață, care, din păcate, a fost doar una provizorie.

Anca Molnar va fi înmormântată astăzi. Soțul și băiatul ei nu s-au desprins de lângă trupul neînsuflețit al acesteia

În aceste momente devastatoare, familia și prietenii Ancăi se pregătesc de înmormântare și-și iau rămas de la aceasta. Cei mai afectați de această pierde sunt soțul ei, Claudiu Molnar, și băiatul ei, Patrick, care a rămas fără mamă mult prea devreme, într-o perioadă în care avea mare nevoie de prezența mamei sale.

Sfâșiat de durere, soțul și-a găsit ultimele cuvinte și a făcut o postare în care-și striga iubirea și durerea pentru soția lui. Lângă bărbat era Patrick, fiul lor. Cei doi stăteau dezlipiți de sicriul celei mai importante femei din viața lor!

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick, îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atât de mult pentru noi! Pleci doar dintre oameni, dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră...”, au fost cuvintele de adio ale soțului Ancăi Molnar, pe care le-a postat pe Instagram astăzi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)

Te-ar putea interesa și: Anca Molnar a murit! Make-up artista vedetelor a pierdut lupta cu o boală incurabilă

Cum a fost condusă pe ultimul drum Anca Molnar. Alina Radi i-a fost alături make-up artistei

Încă de când s-a aflat că Anca Molnar a murit, pe conturile de socializare au apărut sute de mesaje dureroase, semn că make-up artistul era o persoană extrem de iubită. Pierderea ei a lăsat un gol uriaș în inimile multora, dar mai ales în sufletul familiei sale, care nu-și imaginau viața fără ea.

Din pozele postate de Claudiu, soțul Ancăi Molnar, se pot vedea numeroase aranjamente florale albe, coroane din trandafiri și tablouri cu ea. Putem spune că astăzi, la plecarea sa, Anca Molnar a fost îmbrăcată în flori.

Nu doar noi am spus asta, dar și Alina Radi, interpreta de muzică populară, cunoscută pentru relația sa de iubire cu Nick Rădoi. Aceasta locuind tot în Timișoara, la fel ca Anca, i-a fost alături pe ultimul drum și a ținut să-i ureze „adio” pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Moartea mamei lui Christian Sabbagh, învăluită în mister: „A murit brusc, am încercat tot felul de scenarii. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel