Ilinca Vandici reacționează, după divorțul lui CRBL: „Vorbesc din propria experiență, e super greu să o iei de la capăt”

Data publicării:
CRBL, Elena, Ilinca Vandici/ sursa foto Instagram, captură video Youtube, Kanal D 2
Descriere foto: CRBL, Elena, Ilinca Vandici/ sursa foto Instagram, captură video Youtube, Kanal D 2

Ilinca Vandici a oferit câteva detalii cu privire la divorțul său de Andrei Neacșu.

Vestea că CRBL și soția sa divorțează după 16 ani de relație a șocat o țară întreagă, întrucât de curând cei doi au fost prezenți și în cadrul show-ului de pe Antena 1, Power Couple, unde părea că lucrurile merg perfect între ei. Cu toate acestea, se pare că perspectivele de viață diferite i-au determinat să-și spună adio, iar Ilinca Vandici și Teo Trandafir au comentat acest subiect în emisiunea pe care o prezintă pe Kanal D. Astfel, acest lucru a făcut-o pe prima vedetă să-și deschidă sufletul și să povestească întâmplări din propriul divorț de Andrei Neacșu.

„Ce mi-au auzit mie urechile din gura lui Elena despre CRBL nu vă puteți imagina, la vremea aceea era o relație splendidă între ei doi, și adorația față de Alesia... El este un tată extrem de devotat.”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii Follow us de pe Kanal D2.

„Îmi pare rău pentru că s-a întâmplat treaba asta. Să te gândești că au construit, au avut o viață împreună și vorbesc din propria experiență, e super greu să o iei de la capăt, mai ales când mai e și un copil la mijloc, practic trebuie să-ți revizuiești toată viața. Ești într-o zonă în care nu ai mai fost niciodată, pentru că da, și eu singură am mai fost, dar singură și cu copil nu am mai fost niciodată, e totul greu și stai să te gândești ce ai făcut bine, rău toți anii ăștia.”, a declarat și Ilinca Vandici. 

Citește și: CRBL și Elena divorțează. Cei doi au ales să se separe după 16 ani de căsnicie: „Este mai bine pentru noi”

„Poate mai încolo voi zice mai multe”

În momentul în care a fost întrebată de Teo Trandafir ce înseamnă, mai concret, faptul că o relație „nu mai funcționează”, Ilinca Vandici a oferit un exemplu punctual, nedorindu-și însă să intre prea amplu în acest subiect. 

„În egală măsură, iar din proprie experiență vorbesc, în momentul în care lucrurile nu mai merg, pot trece și 40 de ani de relație, dacă acolo nu mai funcționează...”, a mai spus Ilinca Vandici. 

„Nu am înțeles niciodată ce înseamnă „nu mai funcționează”, i-a spus Teo trandafir colegei de platou.

„O să-ți zic o treabă care este mega generală, dar atât îmi vine să zic în momentul acesta, poate mai încolo voi zice mai multe, evoluăm în fiecare zi, ne schimbăm în fiecare zi, dacă nu facem pașii pe care-i face celălalt sau face pașii în altă parte, asta înseamnă că lucrurile nu mai funcționează. Perspectiva nu mai este aceeași, drumul se separă, iar asta nu intervine pentru că nu te mai respecți sau că trebuie să fie ceva nasol la mijloc. Nu, e pur și simplu ceva de evoluție spirituală, mentală din toate punctele de vedere. Dacă tu ești schimbat și nu mai ești cum ai fost în urmă cu câțiva ani, nici omul de lângă tine nu mai e același, poate nu-ți mai oferă ce ai nevoie. Mi se pare sănătos și matur să avem puterea de a spune nu se mai poate.”, a explicat Ilinca Vandici. 

Te-ar putea interesa și: Elena Gheorghe face praf podcasturile românești: „Nu mai pot, am obosit cu atâtea păreri. Mai sunt și de ăștia care nu au nimic în cap...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel