CRBL și Elena divorțează. Cei doi au ales să se separe după 16 ani de căsnicie: „Este mai bine pentru noi”

Data publicării:
Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

Despărțire șoc în showbiz! CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Cei doi au făcut anunțul printr-o postare în mediul online.

CRBL și soția lui, Elena, au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe care au preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, iar din povestea lor de dragoste s-a născut Alessia Ecaterina, care acum are 14 ani.

CRBL și soția lui, Elena, divorțează. Cei doi au ales să se separe după 16 ani de căsnicie: „Este mai bine pentru noi”

În urmă cu scurt timp, CRBL a anunțat pe rețelele sociale că după 16 ani de căsnicie el și soția lui, Elena, divorțează. Cu toate acestea, nu a dat mai multe detalii despre motivele care au dus la ruptură și a precizat că decizia de a merge pe drumuri separate a venit după o perioadă de reflecție, cu toate că recunoaște că nu le-a fost deloc ușor. De asemenea, cei doi își doresc să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a transmis CRBL pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, mesaj surprinzător de la profesoara de franceză din generală, după ce a dezvăluit public că nu știe limba. Ce făcea artista în timpul orelor

Te-ar putea interesa și: „Îmi trebuie și mie timp să mai copilăresc”. Vârsta până la care Romanița Iovan vrea să trăiască: „Mama și tata trăiesc și acum. Sunt tineri”

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, dezvăluiri inedite despre nunta cu Anghel Damian. Cine va cânta la marele eveniment din viața lor: „Pot să-i spun lui să nu cânte?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel