Ilinca Vandici, părăsită de iubit: „Eu nu mai pot continua relația asta”. Reacția prezentatoarei TV: „Am plâns mult”

Data publicării:
Ilinca Vandici, foto Instagram
Descriere foto: Ilinca Vandici, foto Instagram

Ilinca Vandici a dezvăluit că a fost părăsită de un fost iubit.

Ilinca Vandici este căsătorită Andrei Neacșu și au împreună un băiețel. Deși acum se consideră o femeie împlinită pe toate planurile, prezentatoarea tv a mărturisit că viața ei amoroasă a fost extrem de dureroasă în trecut. Vedeta a fost părăsită de un fost iubit. Acesta i-a spus că nu mai poate continua relația, pentru că ar ajunge să o înșele. Deși a durut-o despărțirea, ea spune că ulterior a apreciat sinceritatea bărbatului.


„Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit la un moment dat. A fost un „nu”. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim.” Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept.”, a spus Ilinca Vandici la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Traumele din copilărie care o urmăresc și azi: „O durere mare, un gol imens”


Ilinca Vandici: „I-aș ierta absolut orice”


Recent, Ilinca Vandici a fost invitată în podcastul moderat de către artistul Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre căsnicia sa. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că i-ar ierta orice soțului său. De asemenea, Ilinca Vandici a ținut să transmită și un mesaj pentru admiratoarele soțului său și le-a avertizat să nu își încerce norocul, deoarece el tot la ea se întoarce.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici.

Cea mai mare frică a Ilincăi Vandici


Ilinca Vandici a declarat că cea mai mare frică a ei este moartea. Prezentatoarea TV se teme ca persoanele dragi de lângă ea să nu pățească ceva rău. 

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine” a subliniat Ilinca Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel