Ilinca Vandici, motiv de bârfă pentru Andreea Mantea: "Nu cred că ai făcut asta"

Data publicării:
Captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și Andreea Mantea nu au fost întotdeauna prietene, într-o perioadă acestea bârfindu-se una pe cealaltă.

Ilinca Vandici și Andreea Mantea sunt două dintre cele mai cunoscute nume de la Kanal D. Totuși, ce nu știe foarte multă lume este faptul că cele două prezentatoare nu s-au îndrăgit întotdeauna, chiar dacă acum, acestea s-au afișat de foarte multe ori împreună. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!" a recunoscut faptul că, în cazul ei, invidia a fost motiv de bârfă. Ilinca Vandici a spus că a existat o perioadă în care nu a înțeles cum Andreea Mantea avea atât de mare succes pe rețelele de socializare.

"Eu pe tine te-am bârfit. Mă întrebam la un moment dat: Mă, ce face Mantea de are 500.000 de likeuri pe Instagram. Las-o încolo de treabă, de unde scoate femeia asta? Jur că am zis, recunosc, am zis și toată lumea și-a dat cu presupusul, eu doar am adresat întrebarea. Am primit răspunsuri după aceea.", a declarat Ilinca Vandici, pe contul ei personal de Youtube.

Ilinca Vandici, mesaj tulburător după scandalul declarațiilor despre căsnicie: Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești

Motivul pentru care Andreea Mantea a bârfit-o pe Ilinca Vandici

Nici Ilinca Vandici nu a trecut neobservată de colega sa de la Kanal D. Aceasta spune că își dorea atât de mult să plece din Turcia, țara unde se desfășura emisiunea matrimonială pe care aceasta o prezenta la vremea aceea, încât a făcut tot posibilul să găsească altă prezentatoare pe care trustul să o poată pune în locul ei. În acest sens, Andreea Mantea a dat, în repetate rânduri, numele Ilincăi, fără să îi ceară și acesteia opinia.

"Eu am făcut așa. Pentru că la un moment dat, nu mai rezistam psihic în Turcia și te urmăream pe Instagram și, la un moment dat, ți se adresau întrebări, iar tu răspundeai la ele și te-a întrebat cineva dacă te-ai muta în altă țară și ai zis că da. Și, pentru că eu îmi doream foarte mult să vin acasă, am început să sun pe toată lumea de la Kanal D și să întreb dacă nu cumva ai vrea să vii în Turcia în locul meu. Doamne cât m-am chinuit, îi sunam în fiecare zi.", a mărturisit rușinată Andreea Mantea.

"Nu cred că ai făcut asta.", a fost reacția Ilincăi Vandici.

Andreea Mantea, DIETA cu ajutorul căreia a slăbit 10 kilograme. Care este secretul vedetei

Ilinca Vandici, ținta comentariilor negative

De asemenea, jurata concursului de stil i-a mai dezvăluit colegei sale și faptul că, din cauza emisiunii pe care o prezintă, a ajuns să fie ținta criticilor, în număr din ce în ce mai mare.

"Să îți spun ce mi se întâmplă mie la Bravo, ai stil! Când iau atitudine față de fete, adică le spun ce să nu mai vorbească, până acum, în celelalte sezoane îmi era mult mai simplu, pentru că fetele nu erau obișnuite cu televiziunea, și atunci ascultau, aveau încredere în mine. Acum, pentru că este vorba de celebrități, pe lângă faptul că acolo sunt femei în toată firea, mame, nu mai simt nevoia să vin să le cert, mi se pare penibil. Și lumea mă ceartă: Nu iei atitudine, ele conduc emisiunea, nu vezi că ești depășită de situație? Este alegerea mea să fac asta.", a mai spus Ilinca Vandici.

"Tu doar prezinți emisiunea și le lași pe ele să se expună exact așa cum vor ele.", i-a răspuns Andreea Mantea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel