Ilinca Vandici a aprins Internetul prin ce a spus despre ”bărbatul adevărat”, un ȘMECHER. ”Îmi pare rău că suferi, ai nevoie de mai multă TĂCERE”

Ilinca Vandici la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Ilinca Vandici la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Aprecierea Ilincăi Vandici a aprins Internetul. După afirmația ei despre partenerul de viață, îndrăgita vedetă a fost țintită de o avalanșă de critici. 

Vedeta Ilinca Vandici a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, unde a descris cum vede un bărbat adevărat. Vedeta spune că partenerul trebuie să rămână șmecher, să nu meargă la cumpărături, nici să schimbe scutecele copilului. ”Nu, domnule! Bărbatul e bărbat” consideră Ilinca Vandici. 

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului. 

Vedeta a mai spus că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat ca să nu-l ierte, dând de înțeles că i-ar ierta absolut orice. "Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute", a spus Ilinca. Ulterior, se întoarce spre cameră și li se adresează femeilor: "Fetelor, nu, nu e disponibil și tot la mine se întoarce, orice ar fi".

Fragmente din discuția Ilincăi Vandici cu Damian Drăghici au ajuns pe TikTok, devenind virale și generând o avalanșă de reacții. Mulți s-au declarat scandalizați de ideile pe care le promovează vedeta.

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 25 apr 2022, 15:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play