Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana. La ce înțelegere a ajuns cu cea de-a cincea soție: „Am ieşit chiar şi la masă împreună”

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook

Ilie Năstase și Ioana Năstase depun armele în războiul care a ținut prima pagină a ziarelor în ultima vreme. Fostul tensimen a decis să facă pace cu cea de-a cincea soție.

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit civil în aprilie 2019, un an mai târziu, cei doi au avut parte de o nuntă grandioasă, unde nași le-au fost Ioana şi Ciprian Marica.

Deși păreau extrem de fericiți împreună, chiar din prima lună a lui 2021, Ioana a anunțat că divorțează de fostul tenismen, pe care l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic și verbal. 

Ioana a depus actele de divorţ la Tribunalul din Hârşova și susține că i-a solicitat fostului sportiv ca divorțul să aibă loc la notar, lucru pe care Ilie Năstase l-ar fi refuzat și ar fi amenințat că-i ia cadourile de circa 400.000 de euro pe care i le-a făcut


"Ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. 

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta.

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.


Printre cadourile primite de Ioana Năstase de la celebrul tenismen se numără o maşină de 150.000 de euro, un apartament de 250.000 de euro şi o verighetă de aproximativ 100.000 de euro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel