Ilie Năstase refuză să meargă la ziua lui Ion Țiriac: „E un scenariu care nu mă încântă deloc”

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase și Ion Țiriac. Foto Agerpres.
Descriere foto: Ilie Năstase și Ion Țiriac. Foto Agerpres.

Pe 9 mai, Ion Țiriac va împlini 82 de ani. Bunul său prieten, Ilie Năstase, nu va fi însă prezent la petrecerea miliardarului român. 

Ilie Năstase va lipsi în acest an de la petrecerea de ziua miliardarului Ion Țiriac, pe care o organizează în Madrid. 

În ultimii ani, Nasty a fost prezent la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, care coincide cu aniversarea miliardarului. Anul acesta, fostul lider mondial a decis să stea acasă.

"Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.


Fostul tenisman spune că nu se încumetă să plece la drum, dat fiind că zborul pânp acolo ar depăși trei ore. 


"Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a adăugat Ilie Năstase.

Mai mult, Ilie Năstase spune că și pandemia de coronavirus a cântărit în luarea deciziei și că încearcă să petreacă mai mult timp acasă. 

Ilie Năstase își mai dorește o fetiță: „Care să devină o altă Simona Halep”

"Într-un fel, am constatat că răbdarea mea s-a epuizat. Nu prea mai am răbdare să mă uit la meciuri, să mă implic în fenomenul sportiv, ca altădată, să călătoresc. Iar pandemia asta, care ne-a adus în faţa unor tribune goale sau, în ultimele zile, aproape goale, nu mă îmbie nici ea la mai multe. Aşa că am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”, a mai spus legendarul tenisman.

"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel