Ilie Năstase, reacție dură după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Spun asta cu riscul de a mă băga la puşcărie”

Ilie Năstase și Simona Halep. Foto Agerpres.
Descriere foto: Ilie Năstase și Simona Halep. Foto Agerpres.

Ilie Năstase a reacționat dur la adresa autorităților, după ce a aflat că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. 

Fosta legendă a tenisului este extrem de revoltat pe modul în care autoritățile gestionează pandemia de coronavirus și îndeamnă oamenii să nu meargă la vot. 

 

„Am auzit vestea pentru a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum. Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem proşti rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport. 

„Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa, unde s-a închis totul şi doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare…. De ce nu copiem şi noi ce fac «proştii» ăia de francezi, de nemţi? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsaţi-i pe cei care se pricep, fraţilor! Nu mai ieşiţi voi în faţă! Ce facem, ne mai trezim şi noi? Mai devenim şi noi bărbaţi vreodată în ţara asta sau nu? Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri şi îi îndemn pe toţi românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la puşcărie.”, a spus Ilie Năstase, profund indignatGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 01 noi 2020, 13:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience