Ilie Năstase a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea și cât timp va rămâne pieton

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ilie Năstase, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ilie Năstase, facebook

Ilia Năstase a fost prins băut la volan. Fostul sportiv a rămas pieton.

Ilie Năstase a rămas pieton, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Fostul sportiv s-a ales cu permisul suspendat pentru următoarele 90 de zile. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,22. Deși nu este foarte mare, marele tenismen a mai condus în stare de ebrietate în anul 2018, iar la această nouă abatere, polițiștii l-au sancționat și mai dur, relatează playtech.ro

Ce probleme a mai avut Ilie Năstase cu legea

În iulie 2019, Curtea de Apel București a decis condamnarea definitivă a lui Ilie Năstase la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului. 

La fix patru ani de la incident, Ilie Năstase a repetat aceeași greșeală, iar acum așteptă sancțiunile. În primă fază, fostul sportiv a fost amendat cu suma de 1.350 de lei și nu va mai avea dreptul să conducă pentru 90 de zile.

„La data 18 noiembrie, în jurul orei 00:00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile,” a transmis Poliția Capitalei.

Ioana Năstase, șantajată emoțional de fostul tenismen, pentru a nu divorța

Ioana Năstase a fost subiectul de discuție al primelor pagini, în ultimele zile, după ce soțul ei, Ilie Năstase, a acuzat-o pe aceasta de faptul că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro. Bruneta s-a arătat a fi de-a dreptul șocată, când a a auzit zvonurile împrăștiate de fostul tenismen și, spune ea, tot conflictul a pornit ca un plan de răzbunare. Ioana spune că încă nu a apucat să discute cu soțul ei despre aceste lucruri, pentru că îi este foarte greu să-l privească în ochi, în această perioadă grea. 

”Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp.

Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie”, a mărturisit Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

„Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou”

Relația celor doi a fost presărată în ultima vreme de diferite scandaluri, care i-au dus, la un moment dat, în pragul divorțului. Actele nu au fost niciodată finalizate, iar Ioana Năstase a dezvăluit acum adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru. De asemenea, aceasta pune capăt speculațiilor cu privire la faptul că ar fi stat lângă fostul sportiv, doar pentru avantajele financiare. 

„Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă. Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou.

Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm. A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…”, a continuat bruneta, pentru sursa citată.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel