Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Data publicării:
Sursă foto: Maria Vigheciu/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Maria Vigheciu/Youtube

Ileana Sterp a dat din casă și a vorbit despre relația pe care o are cu soțul și tatăl copiilor săi, Daniel Oloman. Sora lui Culiță Sterp a mărturisit că, înainte să-l cunoască pe Daniel, nu și-ar fi dorit niciodată să fie cu un bărbat asemenea lui.

Ileana Sterp și Daniel Oloman sunt căsătoriți de mai bine de patru ani și au împreună doi copii, pe Carla și pe Damir. Chiar dacă par familia perfectă, Ileana a fost mai sinceră ca niciodată și a spus care este adevărul despre relația sa cu soțul ei.

Ileana Sterp nu a crezut că se va căsători niciodată cu soțul ei. Viața a ținut să o contrazică

Invitată în cadrul podcastului „Unboxing”, găzduit de Maria Vigheciu, o îndrăgită influenceriță, Ileana Sterp a recunoscut că între ea și tatăl copiilor ei nu a fost mereu totul roz. Mai mult decât atât, sora lui Culiță a povestit că soțul ei nu corespundea deloc tiparului de care ar fi putut să fie atrasă.

„Eu când l-am cunoscut pe Dani... El e mai scund cu câțiva centimetri decât mine și m-am gândit atunci și mi-am zis: 'Mă, e mai scund!'. Eu toată viața am fugit de bărbații mai scunzi decât mine, eu fiind înaltă, dar, după ce l-am cunoscut pe el ca om și mi-am dat seama cum este el, de fapt, și cum pot trăi lângă el, am realizat că fizicul nu este totul, sau, cel puțin, nu este demn de a fi pus pe primul loc.”, a spus Ileana Sterp.

Te-ar putea interesa și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”Data publicării: 27.05.2024 14:27

Care sunt cele mai valoroase calități ale Ileanei Sterp

Ileana Sterp a devenit cunoscută publicului larg datorită fratelui său, Culiță, care este un îndrăgit cântăreț, dar, în ultimii ani, Ileana și-a creat singură cariera sa din social media, fiind un model pentru sute de femei din România. Sora lui Culiță împărtășește zilnic din experiențele sale pe rețelele de socializare, motiv pentru care a devenit și mai cunoscută și a reușit să ajungă la sufletul multor femei, mame, care empatizează cu aceasta.

La o „bârfă” ca între fete, cu Maria Vigheciu, Ileana a mărturisit că, înainte de toate, este mamă și soție, iar pentru ea familia este un reper foarte important în viață. Întrebată care sunt calitățile ei cele mai importante, răspunsul Ileanei s-a învârtit tot în jurul familiei sale.

„Sunt o femeie statornică, blândă, bună, iubitoare. Eu caut mereu binele. Sunt foarte iubitoare și îmi place extraordinar de mult să fac bine și cred că mă mulțumește mai tare faptul că am făcut pe cineva fericit, decât să mă fac pe mine fericită. Sunt și o persoană veselă mereu.”, i-a mărturisit sora lui Culiță Sterp Mariei Vigheciu.

Te-ar putea interesa și: Ileana Sterp, implicată într-un accident rutier. Sora lui Culiță Sterp a povestit cum s-a întâmplat totul: „A fost destul de urât”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel