Ileana Sterp, implicată într-un accident rutier. Sora lui Culiță Sterp a povestit cum s-a întâmplat totul: „A fost destul de urât”

Data publicării:
Ileana Sterp, instagram
Descriere foto: Ileana Sterp, instagram

Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, când era însărcinată. Sora lui Culiță Sterp a povestit cum s-a întâmplat totul.

Ilieana Sterp a trecut prin momente de panică, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în perioada în care era însărcinată cu fiica sa, Carla. Sora lui Culiță Sterp a povestit cum s-a întâmplat totul. 

„Mi s-a întâmplat şi mie treaba asta şi nu am făcut scandal, nu am denigrat pe nimeni. Vreau să vă povestesc ce am păţit eu acum aproximativ 2 ani. Eram însărcinată în luna a opta cu Carla, deci mai aveam puțin până să nasc, şi era ultima mea zi la lucru, la salonul de la Haţeg. Veneam înapoi către Sebeş, mergeam pe drum cu prioritate şi de pe o străduţă a ieşit o maşină care nu s-a asigurat deloc, erau două domnişoare în mașină, şi ne-am ciocnit. Pur şi simplu mi-au tăiat calea. A fost destul de urât, dar slavă Domnului că nu au fost victime. Sperietura a fost destul de mare. Ce am vrut să spun, de fapt, este faptul că eu nu am făcut tam-tam, nu am făcut scandal. Pur şi simplu, ne-am dat jos din mașini. Mă durea puțin burta, pentru că dădusem cu burta de volan.

Dar domnişoara şi-a cerut scuze, eu cumva am încercat să o înţeleg. Doar atât i-am zis: „De ce nu te asiguri?”. Asta referitor la nişte mesaje ce le-am primit aici, că dacă mă aflam eu în Logan, ce mare scandal făceam. Ei, uite că mi s-a întâmplat şi mie treaba asta şi nu am făcut scandal, nu am denigrat pe nimeni. Am considerat că este o simplă greşeală, un moment de neatenţie al unei fete. Ea mi-a dat asigurarea ei, eu mi-am reparat mașina. Tare bine-i să ne înţelegem noi, ca oameni între noi, şi când ni se întâmplă ceva de genul ăsta să încercăm să fim buni unii cu alţii, pentru că vedem cât de mult ne place ca aproapele nostru să fie bun cu noi, aşa că trebuie şi noi să oferim bunătate.”, a povestit Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță Sterp

”Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră, cu toții am fost mai bulversați zilele acestea, mai triști pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină sunt bine, asta ne bucură foarte mult.

Sunt sigură că, Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală.  Am stat zilele astea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu de-a lungul timpului și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi, fiecare, să vă gândiți la greșelile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și sunt sigură că fiecare veți găsi acolo mai puține sau mai multe și, poate așa, nu vom mai judeca atât de ușor greșelile altora.

Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit. Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe. El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el, dar și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, indiferent de situație”, a spus Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel