Idei de ținute pentru petrecerea de 1 Mai. Iselin Dimitri, designer vestimentar, sfaturi pentru o apariție spectacol

Data actualizării: | Data publicării:

Iselin Dimitri, designer vestimentar, vine cu câteva sfaturi practice pentru ziua de 1 mai, pentru cei care plănuiesc să meargă la petreceri pe plajă, în club, sau la un grătar mai „sofisticat”.

Atunci când vorbim de 1 Mai, toată lumea isi doreste sa plece. Unde sa plece in alta parte decât la mare. Însă, tinerele care doresc să petreacă o mini-vacanță reușită trebuie să aibă și ținutele potrivite. Iar pentru a le ușura din munca de a căuta ceva COOL și de efect, designerul Iselin Dimitri vine cu o serie de sugestii perfecte pentru început de sezon la mare. Sugestii de outfit pentru party on the beach, petrecere în club pe timpul zilei, dar și petrecere în club pe timpul nopții 

"În cazul în care alegem o petrecere pe plajă, eu propun 2 opțiuni cu pantalon lung și top. Prima variantă este blug și corset, peste care putem adăuga un hanorac sau sacou, după preferințe, și cea de-a doua ar fi un pantalon din 2 piese: scurt și o parte care se adaugă, pentru a-l face lung, cu un top-corset.

 

Aici, putem adăuga ceva uni pe umeri, în cazul în care vremea nu ține cu noi. Dacă alegem un club pe timpul zilei, aici avem 2 variante foarte colorate.

 

Rochițe scurte cu un sacou pe deasupra și ochelari de soare. 

 

Dacă mergem la un club pe timp de noapte, putem opta pentru un pantalon lung și corset sau top negre cu print.

Dacă este mai elegantă locația, o rochie scurtă alb/negru cu corset în partea de sus.", Iselin Dimitri, designer vestimentar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel