Iată de ce ar trebui să pui frunze de varză pe corp. Rezultate nebănuite în câteva ore

Data publicării:
Varză, foto Unsplash/ autor: C Uscare
Descriere foto: Varză, foto Unsplash/ autor: C Uscare

Cu o multitudine de beneficii pentru sănătate, frunzele de varză pot fi aplicate și local. Află cum să combați inflamația cu această plantă cruciferă plină de nutrienți, antioxidanți, fibre și vitamine. 

Fie că este vorba de varză roșie, albă sau chiar varză de Bruxelles, frunzele acestei legume sunt neprețuite pentru nutriție, dar și pentru ameliorarea inflamației.

De ce să aplici varză pe corp

Varza este cunoscută, în primul rând, pentru beneficiile sale nutriționale, dar este recomandată și pentru aplicații locale. Rezultatele acestui experiment științific demonstrează că varza luptă împotriva inflamației, mai ales în cazuri de dermatită. Și aceasta nu este singura dovadă că acest crucifer combate reacțiile inflamatorii care pot provoca dureri articulare.

Acest studiu demonstrează că frunzele de varză puse pe corp activează reînnoirea celulelor. Un alt studiu arată, de asemenea, potențialul varzei de a ameliora inflamația sânilor în timpul alăptării bebelușilor. 

 

Citește articolul integral pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel