„Iar e Centenar, mă?” Ce au pregătit vedetele din Las Fierbinți de 1 decembrie

Data actualizării: | Data publicării:

Ca în fiecare an, Ziua Națională a României este un moment special în Fierbinți. 

Tradiția locului spune că e ziua în care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasă de a mai fura niște bani din fondurile publice. Dacă va reuși și în acest an să-și pună în aplicare planul, vedem astăzi, de la ora 20:30, într-un episod special Las Fierbinți. 

De această dată, creativitatea lui Vasile generează o strategie prin care să scoată niște bani din fondurile primăriei, dedicate Zilei Naționale a României, cu ajutorul lui Bobiță. Folosindu-se de organizarea unui concurs cu premii substanțiale pentru fierbințeni, prin care desemnează gospodarul care are ”cea mai frumoasă casă decorată special de 1 decembrie” sau localnicul care face ”cea mai bună fasole cu ciolan”, cei doi speră să dea lovitura.


„Iar e Centenar, mă?”, este replica lui Gianni la vederea pregătirilor de sărbătoare. Rață îl luminează rapid, explicându-i că Centenarul s-a sărbătorit acum doi ani, când România a  împlinit 100 ani de la Marea Unire.


Spiritele se vor încinge atunci când Aspirina îi va confrunta pe Vasile și Bobiță, le va demasca planul, ba mai mult va face tot ce-i stă în putere ca premiile din concurs să ajungă la cei care chiar merită. ”Am chemat PRO TV-ul, Vasile. Să facă un reportaj despre ce primar bun ești tu și cum dai premii în sat. Eh, și o să mă duc pe la fiecare, că știu pe unde stă, să-i filmeze”, îi va spune aceasta primarului.

 

Invitați speciali

Maria Dragomiroiu va ridica în picioare sătenii din Fierbinți pe ritmuri populare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel