Iancu Sterp a câștigat totemul de imunitate, la Survivor All Stars. Războinicii i-au fost „sclavi” pentru o zi. La ce sarcini i-a supus

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

După ce Iancu Sterp a câștigat totemul de imunitate, Războinicii au fost supuși unor sarcini dificile.

Fiecare bătălie a imunității aduce un totem de imunitate. Așadar, Războinicii au plecat liniștit în camp pentru că au câștigat această bătălie. În ediția din această seară, 27 martie, totemul de imunitate a fost câștigat de Iancu Sterp.

Iancu Sterp a câștigat totemul de imunitate. Războinicii i-au fost „sclavi” pentru o zi. La ce sarcini i-a supus

Robert Moscalu a spus că cine câștigă totemul va fi șeful campului timp de o zi, iar restul vor fi sclavii lui. Zis și făcut. Timp de o zi, Războinicii au fost supuși la tot felul de sarcini, să-i spele hainele lui Iancu Sterp, să-i facă masaj la picioare sau să-i facă vânt cu o frunză.

Sorin Pușcașu: Am avut o idee proastă. Am zis că cine aduce totemul de imunitate, ăla o să fie șeful campului timp de o zi, iar restul sclavii lui. Deci noi trebuie să facem ce vrea Iancu timp de o zi.

Iancu Sterp: Nu vreau să mi se mai spună rege, ci căpetenia tribului Războinicilor.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: Ana Pal, ieșire nervoasă la adresa Războinicilor, la Survivor All Stars: „Îmi țipați în urechi ca vitele. Taci, că ajungi în lac”

„Lola, pentru tine am o sarcină un pic mai specială”

Iancu Sterp: Lola, pentru tine am o sarcină un pic mai specială. Am niște haine care trebuie spălate: bluza, tricoul și ciorapii. Vreau să miroasă a apă de mare, să nu mai miroasă a transpirație. Le speli un pic în apă de mare ca să se ducă mirosul de transpirație și le pui la uscat. 

Robert Moscalu: Am spus că cine ia totemul de imunitate, Războinicii vor asculta o zi de el. Iancu și-a făcut treaba. La un moment dat nu mai puteam să stau cu frunza aia în mână să-i fac vânt.

Iancu Sterp: E greu să fii rege, să vezi cum unul face vânt cu frunza, unul mă încalță. A fost frumos așa între noi.

Te-ar putea interesa și: „Războiul soțiilor”, după conflictul aprins dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu la Survivor All Stars: „I-o plătește cu aceeași monedă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel