Iana Novac, fostă solistă A.S.I.A., i se adresa actualului soț cu „dumneavoastră”. Nu a fost iubire la prima vedere

Data publicării:

Iana Novac dezvăluie începuturile poveștii de iubire cu actualul soț, cu care împarte o căsnicie de 20 de ani.

Iana Novac este una dintre solistele fostei trupe A.S.I.A., o trupă care a făcut furori la vremea ei, mai ales în anii 2000. După două decenii, solistele și-au văzut fiecare de drumul său, acum venind și momentul Ianei Novac, care a vorbit despre căsnicia de 20 de ani pe care o are cu actualul său soț. Greu e crezut, dar soțul său, înainte de a îi deveni partener, a fost chiar antrenorul său de canto.

Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Iana dezvăluie că întregul lor parcurs a fost o adevărată aventură, mai ales că au și doi copii, rod al iubirii dintre ei.

“Foarte bine! Merge totul bine, minunat (n.r. după 20 de ani de la căsnicie)! Nu m-a dus nicăieri, am fost într-un parc! Frumos era parcul, acum nu îmi mai place (râde)! Era totul minunat, superb, mai frumos de atât nu se putea! Noi suntem niște oameni simpli, normali! Chiar îi spuneam lui Tavi: ”Știi că acum, dacă am fi la început, nu știu dacă mi-ar mai plăcea cam tot!”, a spus Iana Novac, pentru Ego.

Astfel, prima oară când s-au întâlnit a fost la lecțiile de canto pe care artista le frecventa în urmă cu mult timp. Primul lucru care a uimit-o la actualul soț a fost zâmbetul aproape identic cu al ei. În cele din urmă, amândoi au realizat cât de asemănători sunt, de fapt, în privința aspectului fizic.

Fiind inițial o relație elev-profesor, Iana i se adresa cu „dumneavoastră” actualului partener, încununându-l în același timp cu foarte mult respect:

“Prima oară când l-am văzut pe soțul meu am zis: “Doamne, ce semănăm! Avem același zâmbet!”. După ani mi-a mărturisit că și el a avut aceeași senzație când m-a văzut pe mine și a zis: “WOW! Ce seamănă cu mine!”.

A fost predestinat, nu chiar dragoste la prima vedere! Eu am nutrit sentimente profesionale față de profesorul meu de canto, căci a fost profesorul meu de canto! Aveam un respect enorm, vorbeam cu dumneavoastră! Pentru mine a fost o descoperire umană, profesională, ca și cântăreț mi se părea fabulos! Îmi povestea despre operă, tenori, soprane. A fost fascinant!

După care, ușor, ușor, s-a transformat într-o poveste de dragoste! Ba da (n.r. face glume pentru faptul că îi spunea ‘dumneavoastră’)! Zice: “Mai ții minte când vorbeai cu dumneavoastră cu mine? Acum, uită-te!”.”, a mai zis ea, potrivit sursei menționate.

Anul acesta, după 15 ani de zile, trupa se readunase la Sala Palatului, acolo unde au sărbătorit 24 de ani de la înființarea A.S.I.A.:

“De când am urcat pe scenă și până acum, la final! Totul a fost OK! Mi s-a părut ireal și după aceea din ce în ce mai frumos! Cred că finalul a fost cel mai frumos!”, a spus Anca Neacșu. 

“După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8  Martie ’99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă”, a mai adăugat artista.

“A fost  o bucurie imensă ce s-a întâmplat la spectacolul nostru de la Sala Palatului și le mulțumim tuturor celor care au venit să ne vadă pentru căldura cu care ne-au primit!”, a declarat și Iana Novac în fața publicului.

“După ce am ajuns pe scenă a fost minunat! Publicul ne-a primit cu multă energie. Ne-am simțit foarte bine!”, a mai spus și Anemona.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel