I s-a făcut rău, în direct. Mirela Vaida a părăsit BRUSC platoul Acces Direct: „Este o femeie puternică”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida, captură video Antena Stars
Descriere foto: Mirela Vaida, captură video Antena Stars

Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct, după ce i s-a făcut rău.

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele, astăzi. Prezentatoarea Tv s-a simțit rău, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct, de la Antena Stars. Vedeta a ieșit din platou fără nicio explicație, în timpul pauzei publicitare, lăsându-l singur pe colegul său, Adrian Velea. Acesta le-a explicat telespectatorilor să Mirela se simte rău, dar că își va reveni curând și se va întoarce în platou. 


”Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră”, a povestit Adrian Velea.

Spre finalul emisiunii, Mirela Vaida a revenit în platou, semn că starea ei de sănătate s-a ameliorat. 

 

Ce remediu naturist folosește Mirela Vaida pentru îngrijirea tenului. Toată lumea îl are în bucătărie

Copiii vedetei au avut probleme de sănătate în ultima vreme

Recent, Mirela Vaida le-a povestit fanilor cu ce situație delicată s-a confruntat în ultima perioadă. 

 
Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV a ținut să le povestească momentele delicate prin care a trecut în ultimele zile. Potrivit vedetei, se pare că toți cei trei copii ai ei s-au îmbolnăvit, însă fiecare are câte un diagnostic diferit. Mirela Vaida a precizat că nu este exclus ca și ea să aibă o problemă. 

Mirela Vaida: „Dacă nu murim acum, sigur mai trăiesc o sută de ani”

În urmă cu o săptămână, Mirela Vaida mărturisea că unul dintre băieții ei avea gripă, altul varicelă, iar fiica ei a făcut enterocolită. Prezentatoarea TV spune că totul s-a întâmplat în decurs de trei zile, în fiecare zi câte unul dintre copii primea câte un diagnostic de la medic. Cu toate acestea, vedeta și-a păstrat calmul și optimismul și, în ciuda faptului că ar putea și ea să se infecteze oricând. Totodată, aceasta speră să treacă cu toții bine peste această perioadă. 

„Să vă spun situația în care ne aflăm. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns, așa că să vă zic. Mâine este ziua fiului cel mic și pentru că el nu a avut parte de o petrecere, am pregătit una cu copiii de la grădiniță, cu animatori, cu tort, așa ca la carte. Știți ce s-a întâmplat joi seară? Am aflat că Vladimir are grip tip B.

Am fost la spital, l-am izolvat, febră mare, pică tot. Ok! Ieri am aflat că Tudor, sărbătoritul, are varicelă. Am zis asta e, trebuie să facă, e boala copiilor, scapă de ea și gata.

Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocoloită. Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum, sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!", a explicat Mirela Vaida la InstaStory. 

Mirela Vaida, prima reacție după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK: "Ajungi să mori în fiecare zi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel