Mirela Vaida, prima reacție după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK: "Ajungi să mori în fiecare zi"

Data publicării:
Mirela Vaida, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirela Vaida, sursa foto Facebook

Mirela Vaida a avut parte de un șoc, după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK. Vedeta a avut și o primă reacție. 

Mirela Vaida se numără printre vedetele care au fost victimele unor escrocherii. Mai exact, tot mai multe persoane publice au fost declarate moarte pe TIKTOK de către niște tineri. Prezentatoarea TV a avut și o primă reacție, mai ales că apropiații vedetei s-au panicat la auzirea acestor informații false. Printre persoanele publice care au fost puse în această situație se numără și  Vlăduța Lupău Bogdan Mocanu și Dani Mocanu.

Recent, pe TikTok a apărut un clip video în care apare un sicriu la capătătul căruia stău două femei. Pe fundalul videoclipului este scris și un mesaj în care se anunța că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al vedei.

‘Se află trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida. Puneți o floare pentru„, este mesajul postat pe TikTok.

 

Mirela Vaida: „Ajungi să mori în fiecare zi”

 

Prezentatoarea TV de la Acces Direct a declarat în timpul ediției de luni a emisunii că a aflat de cele întâmplate de la colegii săi. De asemenea, Mirela Vaida a ținut să transmită și un mesaj.

Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok. Și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi', a spus Mirela la Acces Direct.

 

 

Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK

 

 Recent, cântăreața a răbufnit pe instagram, acolo unde le-a povestit fanilor că a avut parte de un șoc, după ce a aflat că a fost declarată moartă pe tiktok.  Vlăduța Lupău a mărturisit că nu i-a venit să creadă când a văzut  anunțul fals distribuit de mai mulți abonați. Postările au ajuns chiar și la rudele artistei, care au ținut să o anunțe imediat pe aceasta. La scurt timp, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj dur celor care recurg la asemenea gesturi.

 

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

 

Vedeta s-a arătat scârbită de tot ce se întâmplă acum pe rețelele de socializare și de toate informațiile false care apar acum doar pentru a face niște vizualizări.

 

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a încheiat Vlăduța Lupău.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel