I-am căutat apartament lui Băsescu. Află care sunt variantele şi preţurile

Data publicării:
Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Traian Băsescu, Facebook

Traian Băsescu își caută apartament cu trei camere, după ce RA-APPS l-a înștiințat că trebuie să elibereze vila de protocol din Gogol. Fostul președinte spune că îşi doreşte un apartament cu 3 camere, ţinând cont de costurile cu întreţinerea, dar care să fie aproape de magazine şi metrou, după cum chiar el a spus.

"Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Ne gândim la un apartment cu două sau trei camere. Cred că vom cumpăra unul cu trei camere", a declarat fostul președinte.

Redactorii DCBusiness au încercat să îi acorde o mână de ajutor lui Traian Băsescu și au căutat pentru el apartamente cu 3 camere în diferite zone ale Bucureștiului.

Zona Piața Unirii

Apartamentele cu 3 camere pornesc de la prețul de 113.000 EUR, dar fără condițiile decente. Apartamentul de 57 mp de la etajul 3 nu oferă, din păcate, minimele traiului decent, dar se află la 500m de gura de metrou Unirii. Locuința se află într-un bloc vechi.

Cel mai scump apartament cu 3 camere din această zonă costă peste 400.000 EUR. Locuința este de lux, este centrală și se află la etajul 3, cu toate acestea necesita renovare si se vinde nemobilat. Apartamentul se află într-un bloc nou.

Citețte continuarea pe dcbusiness.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel