Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Motivul pentru care au încheiat un mariaj de 27 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au venit cu declarații sfâșietoare pentru fanii lor. Celebrul cuplu australian a pus punct mariajului lor. Aflați de ce au luat această decizie.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au divorțat. Celebrul cuplu australian nu a mai putut înfrunta greutățile de zi cu zi, așa că au decis să își separe destinele printr-un mesaj acordat publicului lor. Cei doi au reușit să atingă impresionantă vârstă de aproape 30 de ani de relație. Cu toate că au trăit fericiți împreună, cei doi ar dori să se axeze pe dezvoltarea personală a acestora. Cuplul a fost foarte rezervat de-a lungul timpului cu privire la situația intima dintre ei, tocmai de aceea nu au oferit prea multe detalii despre eventualul motiv al despărțirii. Fanii lor, care nu sunt puțini la număr, au rămas triști când au auzit anunțul șocant. Nimeni nu s-a așteptat ca cei doi să își despartă destinele tocmai acum.

Motivul pentru care au luat această decizie

Vezi și: Hugh Jackman neagă că ar fi luat steroizi pentru a interpreta personajul Wolverine

Ei s-au întânit în anul 1995, atunci când Deborra-Lee Furness a făcut pentru prima oară cunoștință cu viitorul său soț pe un platou de filmare. S-ar fi crezut că cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, însă nimic nu ar fi putut prevesti despărțirea care urma să aibă loc peste 27 de ani. Cu toate că s-au cunoscut în 1995, cei doi au mers pe repede-înainte, astfel că în 1996 au organizat nunta, un eveniment care a făcut înconjurul mondenului de pretutindeni. Deborra era deja afirmată pe scenele internaționale, iar fostul soț, Hugh Jackman, abia terminase Teatru. Hugh a fost foarte apreciat pentru rolul său din X-Men, atunci când l-a interpretat pe Wolverine, iar chipul său a devenit de nedespărțit de personajul fantastic.

Declarația care a sfâșiat inimile fanilor

Vezi și: Hugh Jackman, suspect de cancer. Apelul disperat al actorului: „Tocmai mi s-au făcut două biopsii" / VIDEO

Ei au doi copii împreună, unul de 18 ani, respectiv 23 de ani. Prin mesajul cu vestea despărțirii ei au mai precizat următoarele:

"Acum călătoria noastră se schimbă, și am decis să ne separăm pentru a urma creșterea noastră individuală," se menționează în declarația lor. Înfruntăm acest nou capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem în mod deosebit înțelegerea voastră în ceea ce privește respectarea intimității noastre, în timp ce familia noastră trece prin această tranziție în viețile noastre. Aceasta este singura declarație pe care oricare dintre noi o va face”, notează revista People.

Cu toate acestea, cu ocazia ultimei lor aniversări, Hugh Jackman a notat pe unul dintre conturile sale de pe platformele de socializare un mesaj emoționant adresat, pe atunci, soției sale.

"Te iubesc, Deb. Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!! Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. Și viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obraznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea”.

Deși  nu a fost niciun semn că ceva ar merge prost între cei doi, fanii înflăcărați au început să-și pună întrebări, mai ales că actorul era foarte cunoscut pentru declarațiile de dragoste pe care i le făcea soției sale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel