Horoscopul viitorului. Previziuni importante pentru toate zodiile, efecte până în 2035. „Neptun aduce divinitatea mai aproape de noi”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Evenimentul săptămânii, Luna Plină în Pești, aduce prin conjuncția cu Neptun energia marii conjuncții iluzorii care a marcat anul 2022. Detalii și previziuni pentru toate zodiile mai jos. 

Ne aflăm într-o săptămână marcantă din punct de vedere astrologic. Avem pe de-o parte, retrogradarea lui Mercur în semnul Balanței, pe de altă parte, Luna Plină din Pești, ambele petrecându-se pe 10 septembrie 2022. 

Desfășurându-se în Pești, această Lună Plină aduce în atenție un mare plus de creativitate, dar și de spiritualitate. Energia Peștilor este una artistică, dar și una care se pierde, se dizolvă. S-ar putea să avem senzația că ne pierdem simțul spațiului și al timpului, să simțim într-un dintre sectoarele vieții noastre o notă de dizolvare. Luna Plină în Pești vorbește mult despre dependență, toxicitate, droguri, alcool. E mai bine să nu cădem în prăpastia acestor vicii. Totodată, lucrurile ne-ar putea apărea într-o imagine diferită. S-ar putea ca nu tot ceea ce vedem să fie chiar ceea ce pare. 

Există posibilitatea ca acest marcaj de Pești adus în prim-plan de Luna Plină de sâmbătă să ne actualizeze „aroma” conjuncției Jupiter-Neptun care s-a petrecut în aprilie și care va avea efecte pentru un deceniu. Ca și Luna Plină de săptămâna aceasta, conjuncția Jupiter-Neptun se leagă de energia apei și poate fi pusă în legătură chiar și cu horoscopul chinezesc, deoarece iată, ne aflăm în anul Tigrului de apă, un an extrem de puternic în care ne lăsăm duși de valuri. 

Toți cei care scriu, fotografii, cei din industria cinematografică vor fi extrem de bine aspectați. În același timp, este o perioadă în care e bine să fim atenți la ce visăm, să ne notăm visele într-un jurnal și să le scriem atunci când ne trezim, putem primi importante mesaje de dincolo, putem să ne dezvoltăm intuiția și capacitățile paranormale.

Există și multă toxicitate, vicii care ar putea să ne înconjoare, atenție la abuzul de alcool sau de medicamente. Însă, dincolo de toate pericolele lumii iluziei, conjuncția Jupiter-Neptun aduce divinitatea mai aproape de noi și ne face conștienți de faptul că suntem interconectați atât între noi, oamenii, cât și cu natura care ne înconjoară. Vom deveni conștienți de asta prin diverse revelații.

Neptun este destul de greu de interpretat. Contează foarte mult cu ce planetă și unde se întâlnește. Are influențe asupra artei (mai ales celei vizuale). Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Cumva, este complementar lui Jupiter. Dacă Jupiter depășește o limită, Neptun le depășește pe toate. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi. 

Previziuni pentru toate Zodiile. Efectele conjuncției și influențele conjuncției Jupiter-Neptun în Pești până în 2035!

Berbec / Ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii?

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel