Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, redactor-șef la Spectacola.ro, unde a vorbit despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Se pare că avem o vară incendiară! Iată ce previziuni există pentru fiecare semn din zodiac.

Ce aflăm de la Daniela Simulescu despre horoscopul verii de anul acesta?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel