Horoscopul verii 2021. NOROCUL nostru depinde de aceste patru zodii

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Simon Maage
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Simon Maage

În viața fiecărei persoane, există momente când vrei să împărtășești problemele tale cu alții, fie ei rude sau prieteni, să le povestești, să le ceri sfatul. Dacă printre ei se numără reprezentanții acestor zodii, înseamnă că sunteți persoane norocoase. 

Gemeni

Cel mai vorbăreț dintre semnele zodiacului este empatic. Mulți oameni cred despre Gemeni că sunt egoiști, că se gândesc doar la propria persoană. Dar nu este așa. Ei nu rămân niciodată indiferenți la problemele altora. Gemenii știu să asculte, sunt capabil să se pună în pielea celuilalt și dea sfaturi potrivite, să ajute, să susțină.

Rac

Este interlocutorul perfect pentru cei care vor să-și descarce sufletul, pentru cei care caută soluții, care s-au poticnit în hățișurile vieții. Stă scris în ADN-ul nativilor din Rac să ofere celor dragi, dar nu numai, un sentiment de siguranță și de sprijin.

El nu te va întrerupe niciodată, nu te va contrazice, încercând să demonstreze altceva, va asculta, va suferi, va plânge alături de interlocutorul lui. Dar, dacă reprezentanții acestei zodii evită să dea sfaturi, ei vor îndeplini, în schimb, tot ce este necesar pentru a-și scoate rudele sau prietenii din încurcătură. 

 

Citește continuarea pe DC Business.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel