Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Meghan Markle și Prințul Harry: Leu și Fecioară

Data actualizării: | Data publicării:
Meghan Markle și Prințul Harry, Captură foto YouTube/CBS
Descriere foto: Meghan Markle și Prințul Harry, Captură foto YouTube/CBS

Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. El prinț, ea actriță, fără nicio legătură regală, au reușit să își construiască o familie superbă în ciuda obstacolelor întâlnite. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișată de celebrul cuplu, ne spun astrele.

Potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, ducele și ducesa de Sussex sunt extrem de compatibili. Născută în zodia Leu, Meghan se potrivește mănușă cu Harry, care este zodia Fecioară. Însă, aspectele din harta natală a celor doi pot dezvălui mai mult de atât.

Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Kate Middleton și Prințul William: Capricorn și Rac


Fedrizzi subliniază că natura grijulie a lui Markle completează perfect latura emoțională a Prințului Harry. "Soarele lui Meghan este în Leu, iar Soarele lui Harry este în Fecioară, ceea ce înseamnă că se echilibrează reciproc într-un mod constructiv, în care fiecare aduce lumină în inima celuilalt", spune ea.

"Amândoi au hărți foarte feminine și sunt aici pentru a aduce mai multă lumină și vindecare în comunitățile lor și pentru a face o schimbare, în special Meghan cu Soarele ei în Leu și Mercur în Leu".

Această mentalitate a inspirat probabil cuplul să renunțe la atribuțiile regale și să se mute în California pentru a-și crește cei doi copii: Archie (2 ani) și Lilibet (2 luni). 

Meghan are Venus în Fecioară, iar Harry în Balanță, ceea ce aduce un echilibru fantastic al căminului. 

"Ei aduc vindecare prin iubire",  spune Fedrizzi.


Compatibilitate Leu- Fecioară

 

Interacțiunea dintre Leu și Fecioară este una dintre cele mai provocatoare combinații pentru o relație romantică și una dintre cele mai bune pentru o relație de afaceri. Fiind semnul zodiacal al "Eu reușesc", Leul este competitiv, jucăuș și încrezător. Fecioara este semnul "Eu fac" al zodiacului și este sârguincios, metodic și perfecționist. 


Fecioara este mai timidă, introverită, analitică și un pic mai răbdătoare față de vulcanicul Leu, care știe cum să fie sufletul petrecerii în orice împrejurare. Deși diferențele dintre ei ar putea părea o piedică, tocmai aceste diferențe îi ajută să se șlefuiască și să evolueze, fiecare luând de la celălalt ceea ce îi lipsește. Cuplul Leu Fecioară este solid, ambii fiind extrem de implicați emoțional și mental atunci când intră într-o relație.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel