Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Kate Middleton și Prințul William: Capricorn și Rac

Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family

Kate Middleton și Prințul William trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basm, cum numai în filme poți vedea. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișasă de cuplul regal, ne spun astrele.

 

Kate Middleton (Capricorn) și Prințul William (Rac) ar putea fi viitorul monarhiei engleze, dar sunt ei compatibili din punct de vedere astrologic? 

 


Potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, ducele și ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

 "Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac", spune ea. "Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac".

Wiiliam are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate familiei regale, adăugând: "Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice."


Compatibilitate Capricorn - Rac

 

Capricornul  este axat pe logică, pe a fi cu picioarele pe pământ și real; Racul aduce o încărcătură de intensitate emoțională în relație. Amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. Într-un partener Capricorn, Racul găsește dedicare, iar în schimb Capricornul ajunge să iubească perseverența Racului. Aceste două Semne opuse ale zodiacului se pot uni pentru a crea o conexiune foarte reușită și sigură.

Racul și Capricornul sunt semne opuse și există o atracție puternică între ele. Atunci când se întâlnesc, se trezește o pasiune de necontrolat. Răbdarea pe care Capricornul o are pentru partenerul lor este ceva de care Racul are mare nevoie pentru a se relaxa și pentru a avea încredere în ei. 

Amândoi apreciază stabilitatea și simțul practic. Ca semne opuse, pot părea că au valori opuse, dar nu este chiar așa. Amândoi au nevoie de stabilitate în viața lor și vor aprecia persoanele care le oferă sentimentul de siguranță. Acesta este probabil un lucru pe care îl apreciază cel mai mult unul la celălalt, capacitatea amândurora de a nu renunța sau de a nu se da bătuți, oricât de grele ar fi lucrurile.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 iul 2021, 09:58 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience