Horoscopul TOAMNEI. Trei zodii sunt favorizate astral: Noroc, bani, dragoste, succes la tot pasul

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jakob Owens
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jakob Owens

Trei semne zodiacale au parte de o toamnă magică: noroc la tot pasul, succes garantat și dragoste ca în povești. 

 

Săgetător 


Săgetătorule, această toamnă se anunță minunată pentru tine. În timp ce eclipsele ne afectează pe toți, tu ai parte de o „vară” fără sfârșit. Primul aspect benefic pe care îl aștepți cu nerăbdare în această toamnă este Venus care se mută în semnul tău, pe 7 octombrie, unde va sta până pe 4 noiembrie. Planeta iubirii și a banilor îți zâmbește, amplificând intensitatea vieții tale romantice și stabilitatea financiară. 


Apoi, Mercur trece prin semnul tău, din 24 noiembrie până pe 12 decembrie, încurajându-te să spui ce gândești cu claritate și ușurință. Marte în semnul tău din 13 decembrie încolo, vă oferă o explozie de ferocitate. În cele din urmă, sezonul Săgetătorului în sine este din 21 noiembrie până pe 20 decembrie, așa că folosește această perioadă pentru a savura sentimentul de a fi centrat și de a deține controlul.

 


Gemeni

Gemeni, ești semnul opus Săgetătorului, așa că multe dintre evenimentele astrologice din această toamnă te echilibrează. La fel ca Săgetătorul, Venus în Săgetător din 7 octombrie până pe 4 noiembrie te va afecta profund. În timp ce deseori ai tendința de a fi volubil și distant, acest Venus în Săgetător îți va oferi puțină pasiune și căldura de care ai mare nevoie. Mercur în Săgetător va veni un efect de echilibrare similar - probabil că te vei simți mai obligat să vorbești pentru tine.

 

Odată ce Marte își face loc în Săgetător, pe 13 decembrie, te vei simți echilibrat și plin de putere (în plus, este și sezonul Săgetătorului!). Lasă această energie a semnului de foc să te încălzească și folosește-o în avantajul tău - acesta este un moment excelent pentru a-ți revendica viața atât emoțional, cât și practic. Faceți un jurământ de iubire de sine, apoi acționați în consecință.

 

 

Scorpion

Toamna pare că vine pentru Scorpion. E sezonul magiei, a  misterelor, astfel că nu e de mirare că te simți ca peștele în apă, mai ales că urmează  Halloween și Samhain, sărbătoarea păgână care îi onorează pe cei dragi și strămoșii noștri decedați. 


"Sezonul" tău se desfășoară între 23 octombrie și 20 noiembrie, când vântul se întețește și nopțile devin lungi. În această perioadă, vei simți influența lui Marte în semnul tău (30 octombrie - 12 decembrie) ȘI a lui Mercur în semnul tău (5 noiembrie - 23 noiembrie). Pregătiți-vă să vă simțiți mai puternic ca niciodată. Soarele, Marte și Mercur se aliniază pentru a vă spori energia  intuitivă. Fă o vrajă și bucură-te de căderea frunzelor!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel