Horoscopul TOAMNEI pentru toate zodiile. Se culeg ROADELE muncii noastre: Noi începuturi. Semnele care vor trebui să ia decizii RADICALE în dragoste

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jeremy Thomas
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jeremy Thomas

Toamna este un sezon al noilor începuturi, dar şi o perioadă în care facem bilanţul a ceea ce am realizat în acest an. Est o ocazie bună pentru a învăţa ceva nou şi pentru a face curăţenie la propriu şi la figurat în vieţile noastre, întrucât următoarele evenimente astrologice ne invită la o introspecţie majoră. Astrologul Astrosens.ro, Daniela Simulescu, dezvăluie ce ne aşteaptă în următoarele luni, în funcţie de zodia şi ascendentul nostru.

Horoscopul toamnei pentru Berbec şi cei cu ascendent în Berbec

Până la jumătatea lunii august, Marte, guvernatorul tău, se află în Fecioară şi pe urmă, de pe 15 septembrie până pe 31 octombrie va fi în Balanţă după care, de pe 31 octombrie până pe 13 decembrie, Marte va fi în Scorpion. ,Deci, în prima parte a toamnei, sunt foarte importante relaţiile, parteneriatele, ceea ce negociezi cu cei din jurul tău. Bineînţeles, lui Marte îi plac conflicte, certuri şi s-ar putea ca, dintr-o dată, cu tot ce înseamnă parteneri, fie în zona personală, fie în zona profesională, să ai tot felul de frecuşuri, tot felul de momente în care trebuie să negociezi, să spui 'asta fac, asta dai, asta dau'. 

Marte în Balanţă ţie nu îţi prieşte foarte mult. Până când va intra în Scorpion, în a doua parte a toamnei, s-ar putea să te retragi puţin şi să lucrezi la strategiile tale. În afară de guvernatorul tău, care se mişcă prin cele două semne, te rog să ţii cont că perioada 10 septembrie - 7 octombrie este foarte ciudată din punct de vedere relaţional, pentru că Venus va intra în Scorpion şi o dată ce Marte e în Balanţă mult şi bine, până la sfârşitul lui octombrie (intră el pe urmă în Scorpion, dar tot e ciudat acolo). Adică,  să nu ai chef să te desparţi, să nu ai chef să te rupi sau să te cerţi cu toată lumea în jurul tău şi mai intră şi Venus în Scorpion, ceea ce te va face foarte suspicios, te va face să crezi că lumea are interese ascunse, că e ceva nepotrivit acolo.

Deci, grijă în prima parte a toamnei la relaţiile pe care le ai, la parteneriatele pe care le construieşti. Ţi-aş recomanda să fii diplomat - nu îţi place, ştiu - dar toamna aceasta, undeva, trebuie să înfrânezi o furie şi să ştii când e Marte în Balanţă, toată acţiunea, toată furia este înfrânată. Deci, cel puţin până la sfârşitul lui octombrie, fă tot posibilul să fii cât mai înfrânat.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS și află previziunile pentru fiecare zodie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel