Horoscopul toamnei pentru LEU. Ce vor Jupiter şi Saturn de la tine? Daniela Simulescu dezvăluie ce te aşteaptă în următoarele luni

Data publicării:
pixabay.com autor Darkmoon_Art
Descriere foto: pixabay.com autor Darkmoon_Art

Ce vor Jupiter şi Saturn de la tine? Daniela Simulescu dezvăluie ce te aşteaptă în următoarele luni:

Horoscopul toamnei pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu aduce în faţă relaţiile intime şi profesionale ale nativilor acestui semn. Vei pune sub lupă legăturile tale şi vei lua decizii drastice, iar oamenii pe care îi vei întâlni în această perioadă, vor fi cu tine pe termen lung. Astrologul Daniela Simulescu explică semnificaţia Jupiter - Saturn retrograd în viaţa ta şi cum te va favoriza Mercur retro'grad. Da, ai auzit bine.


 
Horoscopul toamnei pentru Leu sau cei cu ascendent în Leu


Ce trebuie să ştii tu în perioada următoare este că trebuie să faci curăţenie în sectorul relaţional. Dacă ai aşteptat să divorţezi, dacă ai aşteptat să te căsătoreşti, dacă îţi place de cineva şi nu a dat semnale, dacă ai fost într-o relaţie disfuncţională şi nu funcţionează, Jupiter-Saturn sunt retrograde până pe 18 octombrie, însă pe urmă nu o să mai poţi să duci. 

Ce au vrut planetele astea de la tine? O dată, să îţi rezolvi problemele cu relaţiile mai vechi, apoi să vezi dacă este cineva în jurul tău, îţi place, se întâmplă sau nu ceva, apoi dacă s-a întors cineva în viaţa ta şi să vezi dacă poţi continua de acum încolo, bazat pe ceea ce s-a întâmplat ceva, dacă merită sau nu o şansă. Deci pentru tine, cel mai important lucru este relaţia, indiferent de vârsta sau experienţa pe care o ai, fie că eşti sau nu căsătorit.

Ea, ca relaţie, construcţia sa. Adică trebuie să avem un act, trebuie să nu avem un act trebuie sau nu trebuie să rupem un act. Toată zona relaţională.

 

Citește continuarea pe Astrosens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel