Horoscopul toamnei pentru BERBEC. Daniela Simulescu, avertisment pentru aceşti nativi

Data publicării:
Berbec, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Berbec, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Horoscopul toamnei pentru Berbec şi cei cu ascendent în Berbec vine cu roade după o muncă asiduă, dar vine şi cu avertismente privind relaţiile personale şi profesionale deopotrivă. Astrologul Daniela Simulescu a explicat toate evenimentele din următoarele luni care vor aduce schimbări importante pentru Berbeci şi un sfat de care să ţină cont neapărat: fii diplomat! De ce? Află în articolul de mai jos şi urmăreşte şi emisiunea Astrosens cu horoscopul toamnei, realizat de Daniela Simulescu.

Horoscopul toamnei pentru Berbec


"Până la jumătatea lunii august, Marte, guvernatorul tău, se află în Fecioară şi pe urmă, de pe 15 septembrie până pe 31 octombrie va fi în Balanţă după care, de pe 31 octombrie până pe 13 decembrie, Marte va fi în Scorpion. 

Deci, în prima parte a toamnei, sunt foarte importante relaţiile, parteneriatele, ceea ce negociezi cu cei din jurul tău. Bineînţeles, lui Marte îi plac conflicte, certuri şi s-ar putea ca, dintr-o dată, cu tot ce înseamnă parteneri, fie în zona personală, fie în zona profesională, să ai tot felul de frecuşuri, tot felul de momente în care trebuie să negociezi, să spui 'asta fac, asta dai, asta dau'. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel