Horoscopul SUPĂRĂCIOȘILOR. Cele 3 semne zodiacale care iau totul în serios și nu pot ține la glume

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor gregkorg
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor gregkorg

Aceste zodii sunt extrem de supărăcioase și nu pot accepta criticile celor din jur. Află cine se află pe primul loc în clasament. 

Unele persoane știu cum să ia totul cu binișorul. Știu să facă față atât complimentelor, cât și insultelor, fără să se simtă jignite sau să se simtă nesigure. Pe de altă parte, există unele persoane care sunt extrem de supărăcioase. Au tendința de a se simți prost la orice lucru mărunt și poartă pică. Nu pot lua nimic în glumă și sunt extrem de ușor de jignit.


Astfel de persoane consideră că nimeni nu are dreptul să le insulte sau să folosească un ton condescendent cu ele, iar atunci când cineva o face, au grijă să le pună la punct. Iată 3 astfel de semne zodiacale care iau totul un pic prea în serios.


Berbec


Persoanele născute în zodia Berbec sunt cunoscute ca fiind ranchiunoase. Sunt persoane extrem de meschine și nu pot accepta o glumă pe seama lor. Se pare că se simt răniți și supărați ori de câte ori cineva încearcă să fie condescendent cu ei.


Leu


Leii nu prea au în ei să tolereze lipsa de respect sau disprețul cuiva față de ei. Ei știu cum să îi pună pe oameni la locul lor și sunt primii care anunță pe cineva că este nepoliticos sau înjositor.


Săgetător 


Săgetătorii, oricât de mult s-ar strădui, nu pot fi niciodată prea relaxați. Ei se simt supărați sau răniți atunci când cineva se comportă cu ei într-un mod nepotrivit sau le spune ceva supărător.

 

Horoscop NOIEMBRIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile: DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ și FAMILIE

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești destul de norocos pe toată durata lunii noiembrie, deoarece dragostea este ușor de accesat, iar viața de familie va decurge fără probleme.

Ți-ai petrecut anul încercând să îți menții o stare de sănătate bună, iar până acum - totul este bine - acest lucru va continua și te poți felicita că ai fost atât de sârguincios.

Ai arătat universului că nu ești genul care să cadă în tipare de ură de sine, iar pe parcursul acestei luni, sentimentul tău de stimă de sine nu numai că te va face să te simți bine - dar te va ghida spre decizii și mai bune.

Finanțele arată bine, ceea ce este un upgrade fericit, într-adevăr, iar viața ta profesională ar putea face și ea un pas înainte.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități de angajare, așteptați-vă să primiți vești de pe la jumătatea lunii. Anul acesta te-a învățat multe și ai reținut fiecare lecție - inteligent!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce pare să strălucească cel mai mult pentru tine luna aceasta, Taur, este cariera ta. Acesta ar putea fi un moment foarte bun pentru tine să te axezi pe învățat - continuarea studiilor îți va spori abilitatea de a lucra în domeniul pe care îl visezi și îți va oferi încrederea în sine de care ai nevoie.

De asemenea, te descurci bine în relația ta, ceea ce înseamnă că acum ești capabil să te relaxezi puțin în timpul unei certuri; nu mai iei totul atât de în serios, pentru că ai ajuns să știi că persoana iubită nu pleacă nicăieri. Dragostea pe care o împărtășiți este foarte puternică, iar ție îți place acest sentiment.

În trecut, nu erai sigur că poți fi cu o singură persoană, și totuși, iată-te aici, trăind o poveste de dragoste care chiar funcționează. 

 

Citește continuarea AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel