Horoscop NOIEMBRIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile: DRAGOSTE, BANI, CARIERĂ și FAMILIE

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop noiembrie 2021: Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop noiembrie 2021:


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești destul de norocos pe toată durata lunii noiembrie, deoarece dragostea este ușor de accesat, iar viața de familie va decurge fără probleme.

Ți-ai petrecut anul încercând să îți menții o stare de sănătate bună, iar până acum - totul este bine - acest lucru va continua și te poți felicita că ai fost atât de sârguincios.

Ai arătat universului că nu ești genul care să cadă în tipare de ură de sine, iar pe parcursul acestei luni, sentimentul tău de stimă de sine nu numai că te va face să te simți bine - dar te va ghida spre decizii și mai bune.

Finanțele arată bine, ceea ce este un upgrade fericit, într-adevăr, iar viața ta profesională ar putea face și ea un pas înainte.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități de angajare, așteptați-vă să primiți vești de pe la jumătatea lunii. Anul acesta te-a învățat multe și ai reținut fiecare lecție - inteligent!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce pare să strălucească cel mai mult pentru tine luna aceasta, Taur, este cariera ta. Acesta ar putea fi un moment foarte bun pentru tine să te axezi pe învățat - continuarea studiilor îți va spori abilitatea de a lucra în domeniul pe care îl visezi și îți va oferi încrederea în sine de care ai nevoie.

De asemenea, te descurci bine în relația ta, ceea ce înseamnă că acum ești capabil să te relaxezi puțin în timpul unei certuri; nu mai iei totul atât de în serios, pentru că ai ajuns să știi că persoana iubită nu pleacă nicăieri. Dragostea pe care o împărtășiți este foarte puternică, iar ție îți place acest sentiment.

În trecut, nu erai sigur că poți fi cu o singură persoană, și totuși, iată-te aici, trăind o poveste de dragoste care chiar funcționează. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă reușești să te ocupi de orice problemă de sănătate mai veche, ar trebui să fii în regulă - dar acesta este un avertisment, Gemeni; luna noiembrie ar putea fi dificilă pentru tine, iar acest lucru ți-ar putea exacerba stresul, făcându-te să manifești o stare de sănătate precară în alte moduri. Aveți grijă de voi.

Poate că este sfârșitul anului, dar nu trebuie să petreci ca un rockstar din cauza asta. Vei vedea un fost în această lună și s-ar putea să te tenteze, dacă ești deja într-o relație.

Păstrează-ți capul pe umeri și evită să rănești oamenii, deoarece acest lucru se va întoarce împotriva ta.

Luna aceasta este, de asemenea, una în care vei avea nevoie de cât mai multă răbdare, mai ales la locul de muncă. Dacă aștepți bani, aceștia vor veni, dar nu în noiembrie.

Ceea ce te avantajează în această lună, Gemeni, este procesul tău creativ. Aruncă-te în dragostea ta pentru artă sau muzică - gadgeturile și jucăriile pe care le iubești îți așteaptă degetele agile.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aceasta este luna în care lucrezi la relația ta și poți ști și că eforturile tale vor da roade. Este timpul să începi să spui ce gândești și să spui adevărul.

Ai ascuns ceva - și la fel și partenerul tău. Dacă ești singur, te poți aștepta la același tip de "nevoie de adevăr" - nu este luna în care să fii viclean în niciun fel.

Viața ta de familie arată foarte bine, la fel și sănătatea ta. Ceea ce ar putea să te neliniștească puțin este ideea de a cheltui bani, lucru pe care îl vei face spre ultima parte a lunii.

Acesta este un moment bun pentru tine și ai tăi să plănuiți o mutare, deoarece veți avea noroc în domeniul imobiliar și al călătoriilor. Continuă să faci ceea ce ai făcut până acum, în ceea ce privește sănătatea spirituală - ești pe drumul cel bun.

Încă o dată, adevărul te face liber, așa că așteaptă-te la multă libertate. Trăiește în adevărul tău și vei găsi pacea și fericirea.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna aceasta are potențialul de a fi tot ceea ce îți dorești, dar singurul lucru de care va trebui să te ocupi sunt afacerile tale familiale. Nimeni nu vrea să se "înțeleagă" și, încă o dată, va cădea pe umerii tăi să fii cel  care îi face pe toți să se calmeze.

Cealaltă față a monedei promite o creștere personală în carieră și sentimentul de a te apropia și mai mult de partenerul tău.
S-ar putea să fii tentat să îți îneci necazurile familiale în  băutură, mâncare, cheltuieli, dar ar fi înțelept să te abții de la toate acestea.

Apelează la sprijinul partenerului tău - este mai mult decât fericit să te ajute. Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor - cereți. Nu fiți prea mândri. Sunt multe lucruri care depind de tine în această lună, Leu, și vei avea nevoie de un ajutor pentru a putea să treci prin cele mai grele momente.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai încercat să-ți implici mai mult partenerul în lucrurile pe care le iubești și ați devenit mai apropiați.

Ați așteptat mult timp acest lucru, de fapt, ați văzut zile în care ați crezut că s-a terminat relația voastră. Luna noiembrie acționează ca un balsam vindecător pentru viața ta sentimentală.

Munca, pe de altă parte, s-ar putea să nu arate la fel de promițător în această lună și, deși nu s-a "terminat", s-ar putea să simți că ți-ai dori să se fi terminat.

Vei învăța în această lună să te retragi la locul de muncă, pentru că s-ar putea să-ți pui în pericol poziția dacă continui să sfidezi autoritățile.

Dar, din nou, nu ai fi tu, Fecioară, dacă nu ai da din gură ceea ce ai în minte. Încearcă să găsești un echilibru aici; spune ce gândești, dar cu diplomație.

Horoscop noiembrie 2021


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna noiembrie îți va revigora farmecul, iar acest lucru va avea ca rezultat, fără îndoială, faptul că vei părea foarte atractivă. Ceea ce este bine de știut este că aspectul tău fizic atrăgător vine ca o mărturie a stilului tău de viață sănătos.

Aceasta este luna în care intri în sala de sport - îți pasă de cum arăți și îți faci timp să te faci cât mai fericit. Partenerul tău va fi foarte atent cu tine în această lună, iar dacă ești singur, așteaptă-te să atragi spre tine multe persoane interesate.

Afacerile nu sunt în cea mai bună formă, dar asta ar trebui să se schimbe spre sfârșitul lunii. Cel mai bun pariu al tău, pe parcursul lunii noiembrie, este să profiți la maximum de acea minte spirituală sănătoasă pe care o ai și să îți manifești bunătatea pe care ești atât de obișnuit să o oferi în cantități ample. Amabilitatea contează, iar tu ești lider pe acest front, în noiembrie.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei adora călătoria de putere care îți este oferită de tine propria noastră zodie, deoarece este luminată de Soare, și vei profita de această energie și vei face tot ce este mai bun din ea.

În cazul tău, cel mai bun înseamnă să fii capabil să seduci în voie și să domini atunci când este nevoie. La fel ca mulți alții în această lună, și tu te vei lovi de unele încurcături familiale.

Se pare că nimeni nu mai vrea să se înțeleagă și nici măcar nu dorește să încerce. Acest lucru te-ar putea face să fugi de pe dealuri, ca să spunem așa, pentru că chiar nu vrei să ai nimic de-a face cu oameni (chiar și cu membrii familiei) care nu vor să se obosească să încerce să-și vindece viața.

Tu, pe de altă parte, ești complet interesat să îți vindeci propria viață. Atitudinea ta pozitivă s-ar putea să nu aducă bani, dar cu siguranță va aduce dragoste și atenție sexuală. Ești mai bun în dormitor luna aceasta decât la birou.

Horoscop noiembrie 2021:

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Noiembrie este aici și asta înseamnă că ești pregătit pentru o zi de naștere spre sfârșitul lunii. Acest tip de așteptare poate face ca o persoană să facă excese. Există acel sentiment de "Hei, e sfârșitul anului, o să mănânc de toate" care se întâmplă cu tine.

Deși ar putea părea distractiv, ar fi mai bine să vă mențineți nivelul ridicat de sănătate pe care l-ați păstrat în ordine, înainte de această lună.

Ce este mai rău este că ai un partener care acționează  îngăduitor și, dacă nu aveți amândoi grijă, vei fi dureros până la jumătatea lunii. Iubirea este puternică în noiembrie, deși problemele familiale sunt tot aceleași: îngrozitoare.

Rămâi alături de prieteni pentru cele mai bune momente, și revarsă-te în activități creative când ești singur. Afacerile nu sunt foarte înfloritoare, deși poți aștepta cu nerăbdare un upgrade la locul de muncă la sfârșitul lunii.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Primele trei săptămâni din noiembrie îți pot oferi mai mult stres relațional decât ești dispus să faci față, dar ar fi bine să te ocupi de el acum, pentru ca ultima săptămână să fie fericită.

Principala problemă de acasă este că amândoi sunteți influențați de surse exterioare, iar conflictul generat de acest lucru poate părea insuportabil.

Nu-ți face griji - ești cu o persoană inteligentă, care investește în relație și, indiferent dacă se află sub influența cuiva care nu-ți place sau nu, nu are de gând să strice nimic cu tine.

Și tu trebuie să cântărești opțiunile; ești dispus să "lupți până la moarte" pentru opinia altcuiva despre ceea ce se întâmplă în relația voastră?

În niciun caz. Ceea ce noiembrie este pe cale să îți aducă este conștientizarea faptului că relația ta este una grozavă și că nu ar trebui să fie interferată de persoane din afară.

Horoscop noiembrie 2021:

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu fi surprins dacă luna aceasta te va apuca microbul călătoriilor, Vărsătorule.

Ți-ai dorit  o aventură și ești complet pregătit să o faci singur, dacă va fi nevoie.

Vrei să călătorești departe; te-ai săturat de acest loc - cel puțin pentru moment.

Finanțele arată bine pentru așa ceva și, probabil, puteți găsi câteva oferte bune.

Astrologia lunii noiembrie te împinge să descoperi lucruri noi și s-ar părea că călătoriile sunt cel mai bun pariu al tău aici.

De asemenea, este posibil să călătorești în scopuri profesionale, ceea ce te-ar bucura enorm.

Sănătatea arată bine și, la fel ca multe altele aici, luna noiembrie nu aduce vești bune pentru viața de familie.

Certurile vor scăpa de sub control, iar cei care se vor exprima vor lovi sub centură - așa cum fac familiile.

Horoscop noiembrie 2021:


Pești (19 februarie - 10 martie)

Aceasta este luna în care relația voastră ocazională, dar iubitoare, devine mai serioasă. Ceva "a făcut clic" între voi doi și acum vă simțiți amândoi suficient de siguri unul de celălalt pentru a trece la pasul următor.

Energia sălbatică și feroce a Scorpionului domină senzualitatea voastră până pe 23 octombrie, iar până când Săgetătorul va prelua partea din spate (a lunii!!!) vă veți considera un cuplu angajat.

Profitați la maximum de acest timp petrecut împreună, deoarece Luna de miere nu durează mult. Este o perioadă bună pentru călătorii, precum și pentru mutat - dacă locuiți deja împreună, poate doriți să vă gândiți la o mutare, iar dacă nu o faceți încă, poate doriți să vă gândiți să vă mutați împreună.

Viața este pentru a trăi și o veți face bine în noiembrie. De asemenea: investițiile au un mare potențial pentru tine, Pești. Fă-ți temele financiare și du-te acolo să faci o afacere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel