Horoscopul SUPĂRĂCIOȘILOR. Aceste 3 semne zodiacale nu suportă să fie criticate

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor beautyimagesdotcom
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor beautyimagesdotcom

Există unele persoane care sunt sigure și suficient de sensibile la criticile care le vin în cale într-o manieră constructivă. 

Ei nu se lasă niciodată afectați de astfel de lucruri și sunt suficient de siguri pe ei pentru a nu lua aceste lucruri personal. Pe de altă parte, există unele persoane care nu pot lua niciodată criticile în piept. Acestea sunt meschine, lipsite de încredere și nesigure pe ele.
Potrivit astrologiei, există 3 astfel de semne zodiacale care nu pot lua niciodată criticile în mod corect. 


Leu


Leii simt că sunt cei mai buni la toate. Ei simt că nu pot comite niciodată o greșeală sau face ceva greșit și, prin urmare, nu știu cum să gestioneze criticile care le apar în cale. Leii se asigură că iau criticile personal și nu pot învăța niciodată ceva din ele.


Fecioară 


Fecioarele se cred perfecționiste. Ei simt că au abilități și aptitudini mai bune decât majoritatea oamenilor și că sunt superiori tuturor celorlalți. Atunci când cineva le critică munca, se simt răniți și se asigură că îi transmit celeilalte persoane că opinia lor este greșită.


Săgetător 


Săgetătorii sunt indivizi meschini și nesiguri. Ei nu pot accepta niciodată criticile în mod constructiv. Au obiceiul de a-și pune la îndoială abilitățile și, astfel, atunci când altcineva îi critică sau îi arată cu degetul, nu pot să nu se simtă răniți și insultați.

 

Acestea sunt 5 cele mai leneșe din tot zodiacul. Nu te poți baza pe acești nativi atunci când ai o sarcină grea de realizat. 

1. Leu (23 iulie - 22 august)


Leu, nu te poți descurca în viață doar bazându-te pe faptul că ești fermecător și adorat. Ești talentat din punct de vedere creativ și îți place să fii în centrul atenției. Sunt șanse mari să te fi gândit sau să urmărești în prezent un fel de activitate ca actor/cântăreț/blogger de lifestyle.


S-ar putea să îți placă lumina reflectoarelor, dar nu și munca grea de care este nevoie pentru a ajunge acolo, totuși. Lenea este listată ca o slăbiciune oficială a semnului zodiacal Leu, ceea ce te face un candidat de primă mână pentru unul dintre cele mai leneșe - dacă nu cel mai leneș - semn zodiacal.


2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


S-ar putea să fii surprinsă să vezi că tu, Vărsătorule, ești unul dintre cele mai leneșe semne zodiacale. La urma urmei, îți place să lupți pentru cauze și ești un adevărat umanitar, ambele necesitând un nivel puternic de muncă și dedicare.


Problema este că, deși vrei să faci o diferență pozitivă în lume, nu ești întotdeauna grozav la partea de muncă propriu-zisă a ceea ce este nevoie pentru a face asta.


Dacă vrei cu adevărat să începi să ajuți lumea, este timpul să depui în mod constant muncă, nu doar sprijin verbal.

 

Citește AICI continuarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel