Horoscop. TOP 5 Cele mai leneșe semne zodiacale. Nu le place munca grea și sunt buni doar pentru a da sfaturi

Data publicării:
Horoscop, foto unsplash/ Matthew Henry
Descriere foto: Horoscop, foto unsplash/ Matthew Henry

Acestea sunt 5 cele mai leneșe din tot zodiacul. Nu te poți baza pe acești nativi atunci când ai o sarcină grea de realizat. 

1. Leu (23 iulie - 22 august)


Leu, nu te poți descurca în viață doar bazându-te pe faptul că ești fermecător și adorat. Ești talentat din punct de vedere creativ și îți place să fii în centrul atenției. Sunt șanse mari să te fi gândit sau să urmărești în prezent un fel de activitate ca actor/cântăreț/blogger de lifestyle.


S-ar putea să îți placă lumina reflectoarelor, dar nu și munca grea de care este nevoie pentru a ajunge acolo, totuși. Lenea este listată ca o slăbiciune oficială a semnului zodiacal Leu, ceea ce te face un candidat de primă mână pentru unul dintre cele mai leneșe - dacă nu cel mai leneș - semn zodiacal.


2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


S-ar putea să fii surprinsă să vezi că tu, Vărsătorule, ești unul dintre cele mai leneșe semne zodiacale. La urma urmei, îți place să lupți pentru cauze și ești un adevărat umanitar, ambele necesitând un nivel puternic de muncă și dedicare.


Problema este că, deși vrei să faci o diferență pozitivă în lume, nu ești întotdeauna grozav la partea de muncă propriu-zisă a ceea ce este nevoie pentru a face asta.


Dacă vrei cu adevărat să începi să ajuți lumea, este timpul să depui în mod constant muncă, nu doar sprijin verbal.


3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Chiar și menționarea ideii de a fi limitată la viață probabil că te face să te simți rău de la stomac. Îți iubești libertatea, mai ales dacă asta înseamnă că ai ocazia să călătorești.


Chestia despre a fi un muncitor este că trebuie să fii consecvent, să te prezinți și să rămâi dedicat acelei munci. Pentru tine, munca grea are un mod de a te face să te simți constrâns în viața ta.


Ca Săgetător, îți apreciezi libertatea până la punctul de a face doar ceea ce trebuie să faci. Cineva care muncește din greu va face acel kilometru în plus, în timp ce mintea ta este la milele de avion.


4. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taur, ai un gust pentru lucrurile mai bune din viață, iar asta include să îți pui picioarele în sus și să te relaxezi ori de câte ori ai ocazia.


Deși casa ta este curată, organizată și ordonată, este doar pentru că ai reușit să pui rufele în coș și să duci gunoiul; de restul, pur și simplu nu te deranjezi să te ocupi. De ce să ridici un deget dacă deja stai jos?


O seară ideală pentru tine, Taurule, este să iei o pauză de la a munci cu greu și să te relaxezi cu un pahar de vin bun pe canapea. Ca Taur, a face cât mai puțină muncă posibilă este un mod de viață.


5. Pești (19 februarie - 20 martie)


Pești, ai tendința de a evita munca grea pentru că ai capul prea sus în nori ca să-ți pese. Da, spațiul tău este curat, dar preferi să te bazezi pe colegul de cameră sau pe partenerul tău pentru a se ocupa de tot ceea ce nu poți finaliza într-un timp scurt.


Un alt motiv pentru care ești atât de leneș, Pești, este pentru că ai tendința de a amâna responsabilitățile până în ultimul moment. Da, vei termina orice lucrare pe care o ai de făcut pentru jobul tău, dar dacă șeful tău îți cere să mai îndeplinești o sarcină, deja ai ieșit pe ușă înainte ca acesta să-și termine fraza!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel