Horoscopul săptămânii. Perioadă ciudată pentru unele zodii. Nu disperați

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, Unsplash.com/ autor shahin khalaji
Descriere foto: Horoscop, Unsplash.com/ autor shahin khalaji

V-ați programat ceva important pentru săptămâna care începe mâine? Înainte de a vă stabili agenda de lucru, trebuie că știți că următoarele șapte zile vor fi presărate cu diferite obstacole, situații neplăcute, greutăți. Într-un cuvânt, va fi o perioadă încordată și dificilă, pentru că, deși puține, evenimente astrologice ce vor avea loc în interval vor fi de impact.

Berbec

În general, o perioadă nefavorabilă, ceea ce nu înseamnă că veți pierde bani. Dimpotrivă, în haosul care se conturează, veți putea găsi o modalitate de a vă îmbogăți. Esențial este să nu încercați să faceți acest lucru prin mijloace nu tocmai demne. În același timp, nu uitați că nu trebuie să cheltuiți prea mult. 

Taur

Puteți învăța multe, puteți deveni mai înțelepți din provocările cu care vă veți confrunta. Luați aminte și la experiența altora. Important este să aveți încredere în ziua de mâine pentru a traversa cu bine evoluția retrogradă a planetei Mercur și, de asemenea, aspectul negativ al acesteia cu Venus. Riscul de a greși este mare, de aceea aveți grijă de bani. 

Gemeni

Astrologii vă sfătuiesc să opriți temporar cheltuielile, nu riscați din punct de vedere financiar și nu demarați noi afaceri. Nu merită să schimbați locul de muncă pentru a vă deschide propriul business. Mari probleme se anunță pentru cei care au decis să facă împrumuturi. Numai o atitudine corectă vă ajută să vă mențineți pe linia de plutire. 

Rac

Trebuie neapărat să vă apucat de curățenie generală, de renovat ceva prin casă, de modificat. Și neapărat până pe 30 mai, înainte de Mercur să intre în mișcarea retrogradă. Numai așa puteți îndulci impactul negativ. În același timp, veți avea o vizită plăcută, o întâlnire care vă va schimba soarta. Cineva va veni cu vești bune, în special financiare. 

 

Leu

Nu numai că rămâneți pe linia de plutire, dar vă înmulțiți veniturie, economiile, dar numai dacă veți munci pe brânci. Pentru sfârșitul de săptămână, astrologii vă recomandă să plecați într-o mică vacanță. Nu trebuie să vă uitați la bani, gândiți-vă numai la confortul dumneavoastră. Pentru 26 mai este de preferat să amânați întâlnirile de afaceri. 

Fecioară

Succes garanta în zilele de 24, 25, 27 și 28 mai. Vă puteți ocupa în liniște de afaceri, ba chiar să mai faceți niște bani în plus. În celelalte zile este recomandat să stați calm și să vă odihniți. Totuși, nu amânați treburile curente. 

Citește continuarea pe DC Business.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel