Horoscop săptămânal: 18 - 24 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
pixabay.com
Descriere foto: pixabay.com

Aceasta este una dintre acele săptămâni în care totul pare întors pe dos. Jupiter și Mercur își încheie amândoi retrogradarea pe 18, permițându-ne mai multă mișcare înainte și mai puține revizuiri dureroase. Apoi, luna plină în Berbec de pe 20 are vibrații majore, aducând situațiile la un punct culminant mai rapid. Acționează acum și pune întrebări mai târziu. Sezonul Scorpionului începe pe 23 octombrie.

Berbec

Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au făcut să te simți învins. Dar Luna plină în semnul tău, pe 20, este o șansă de a ajunge la o înțelegere, de a pune capăt unei dispute și de a-ți revendica autonomia. Canalizarea entuziasmului - chiar și în cele mai dificile situații - este una dintre superputerile tale. Îndepărtează-te de oricine care nu apreciază modul în care strălucești.

Mantra acestei săptămâni: Alegerea îți aparține.

 

Taur
 
Responsabilitățile de la birou și de acasă se intensifică atunci când atât Jupiter, cât și Mercur staționează direct pe 18. Primești în sfârșit recunoaștere pentru toate procedurile și politicile pe care le-ai implementat încă din primăvară. Totuși, nu te lăsa prea mult prins în jocul realizărilor, pentru că Luna plină în Berbec de pe 20 cade în sectorul tău inconștient, forțându-te să iei o pauză înainte de a te epuiza. Ia o pauză și relaxează-te.

Mantra acestei săptămâni: Realizarea este un mijloc, nu un scop.

 


Gemeni
 
Un flirt cu un fost iubit care s-a desfășurat în lumea virtuală se mută în lumea reală când Mercur se plasează direct pe 18. Este timpul să vedeți dacă mai aveți chimie față în față. Indiferent dacă întâlnirea se termină într-o cuplare fierbinte sau într-o îmbrățișare dezamăgitoare, luna plină în Berbec de pe 20 aduce o întâlnire profundă cu cei mai buni prieteni ai tăi, în care poți să te descarci..

Mantra acestei săptămâni: Bârfa este sacră.

 

Rac
 
Luna plină în Berbec de pe 20 îți aduce câteva laude bine meritate la locul de muncă, dar în același timp te duce până la epuizare completă. Să te ocupi de nevoile  celorlalți și să te ocupi în permanență de ridicarea moralului companiei nu mai este sustenabil. Sezonul Scorpionului începe pe 23, permițându-ți să îți concentrezi energia pe ceea ce îți aduce ție - nu altcuiva - bucurie.

Mantra acestei săptămâni: Laudele sunt minunate, dar și odihna este la fel.


Leu
 
Drama a fost o constantă pentru tine în ultima vreme, Leu, dar, pe măsură ce Jupiter devine direct pe 18, ți se oferă o lejeritate de care ai mare nevoie în conexiunile tale individuale. În loc să te cerți cu partenerul tău de afaceri despre cel mai bun procesator de salarii, faceți schimb de meme-uri în timp ce vă chinuiți împreună într-un webinar plictisitor Zoom. Sezonul Scorpionului începe pe 23, iar pentru tine, această schimbare este despre concentrarea pe ceea ce te hrănește de jos în sus.

Mantra acestei săptămâni: Râdeți mai mult.


5 Fecioară
 
Mercur retrograd te-a forțat să îți oprești cheltuielile în ultimele săptămâni, în timp ce iei în considerare opțiuni mai bune pentru bugetul și investițiile tale. Mercur devine direct pe 18, permițându-vă să respirați mai ușor și, da, să vă cumpărați în sfârșit lucrurile după care ați tânjit. Apoi, Luna plină în Berbec de pe 20 se aliniază cu tine pentru a plăti o datorie sau un împrumut care îți atârnă deasupra capului. Prietenii tăi au râs de tine pentru că ești frugal, dar acum faci mișcări de putere.

Mantra acestei săptămâni: Întotdeauna să ai un plan.


Balanță
 
Deși te-ai simțit egoist în legătură cu faptul că ți-ai luat timp pentru tine, toată acea muncă de respirație, terapie cu amănuntul și yoga yin îți vin la îndemână în această săptămână. Luna plină în Berbec de pe 20 te obligă să iei o decizie rapidă cu privire la următorii pași ai relației tale. Fie că este vorba de o mărturisire către dragostea ta sau de o despărțire bruscă de partenerul tău, îmbrățișează transformarea.

Mantra acestei săptămâni: Ce îți dorești?


Scorpion
 
După un proces epuizant, Luna plină în Berbec de pe 20 aduce o ofertă de muncă surpriză. Emoționant! Dar trebuie să te hotărăști rapid. Este cu adevărat cea mai potrivită sau alegi orice pentru a ieși din situația actuală? Soarele intră în semnul tău pe 23, permițându-ți să te simți suficient de ancorat în pământ pentru a da răspunsul final.

Mantra din această săptămână: Găsește o soluție, nu o scăpare.


Săgetător
 
Revenirea la un program și o rutină solidă este obiectivul principal în această săptămână, deoarece planeta ta guvernatoare, Jupiter, devine directă pe 18. După ce ți-ai petrecut ultimele luni experimentând totul, de la postul intermitent  și până la renunțarea la Instagram, ai o idee mai bună despre ce funcționează. Lucrurile nu stau însă mult timp pe loc, deoarece Luna plină în Berbec de pe 20 trimite un val de romantism sau inspirație în direcția ta.

Mantra acestei săptămâni: Găsește o constantă.

 

Capricorn
 
Mutarea într-o casă nouă este o schimbare interesantă și necesară pentru tine în acest moment. Dar nu vă puteți abține să nu vă simțiți sentimental în legătură cu toate amintirile pe care le-ați făcut în vechea voastră locuință. Folosește Luna plină în Berbec de pe 20 ca pe o oportunitate nu doar pentru a împacheta și a elimina dezordinea, ci și pentru a-ți exprima recunoștința pentru toate oportunitățile pe care le-ai avut în acest spațiu. Odată ce începe sezonul Scorpionului, pe 23, ești gata să treci la un nou vis.

Mantra din această săptămână: Recunoștința aduce transformare.


 Vărsător
 
Un impuls de încredere în sine sosește atunci când Jupiter staționează direct în semnul tău pe 18. Luptele de săptămâna trecută devin binecuvântările acestei săptămâni. Da, acel proiect de lucru a fost un dezastru, dar nu ai învățat ceva din el? Luna plină în Berbec de pe 20 aduce rezolvarea unui conflict în curs de desfășurare cu familia sau cu un prieten apropiat. Este timpul să îți ceri scuze pentru a putea merge mai departe cu viața ta.

Mantra acestei săptămâni: Învățarea este o căutare pe tot parcursul vieții.

 

Pești
 
În această săptămână, tensiunile se amplifică în jurul tău. Colegii de muncă protestează împotriva politicii companiei, verișoara ta răspândește teorii ale conspirației, iar soțul tău are o criză de fotbal fantezist. Dar cu planeta ta guvernatoare Jupiter staționând direct în sectorul tău inconștient pe 18, ești binecuvântat cu claritatea că nimic din toate acestea nu este problema ta. Canalizarea acestei descoperiri la Luna plină în Berbec de pe 20 te ajută să cureți dezordinea și să îți realoci bugetele pentru a avea liniște sufletească.

Mantra acestei săptămâni: "Nu este problema mea".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel