Horoscopul RELAȚIILOR: care sunt cele mai teribile zodii în cuplu. Să nu te încurci cu ei niciodată

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic

Cum se comportă zodiile în relații și care sunt nativii care nu reușesc să construiască ceva durabil.

Este posibil să nu simțiți asta în momentul în care se întâmplă, dar de cele mai multe ori când o relație eșuează la scurt timp după ce a început, este un lucru bun. Este mult mai ușor să renunți la ceva care abia a început decât la o relație care se derulează de ani de zile.

Iată semnele zodiacale care sunt teribile la relații și de ce începutul de relație cu ei eșuează în cele din urmă.

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Adevărul este că relația voastră s-a terminat înainte de a începe chiar cu adevărat. Nu v-a tratat niciodată cu atenția cu care intră într-o relație. Face planuri și nu te include niciodată. Este în regulă să fii cool, dar nu până la punctul în care îți îngheți potențialul partener din viața ta.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Aveți un set foarte elaborat de teste și încercări pentru a vă asigura că un potențial iubit este verificat. Problema este că vă luați atât de mult timp încercând să vă asigurați că cineva este suficient de bun pentru a continua o relație, încât în cele din urmă partenerul își pierdeți răbdarea și decide că nu merită să sară prin foc și să încerce să se dovedească demn de atenția lor. Uneori trebuie să aveți încredere și să lăsați să se întâmple ce-o fi să se întâmple.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Nu vor să aibă  „remușcările cumpărătorului”, așa că își mențin „opțiunile deschise” cu noul partener. Nu vor să fie legate de cineva, în caz că ar veni cineva mai bun. Dacă ar începe o relație și apoi ți-ai întâlni bărbatul perfect? Nu le place când lucrurile se încurcă emoțional. Este mult mai bine să țină partenerul la distanță și dacă relația nu se transformă în ceva grav, atunci nu va face niciun rău.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

A fost sincer de la bun început și ți-a spus că nu-l interesează să aibă o relație, dar ai fost convins că odată ce a petrecut timp cu tine și a ajuns să te cunoască, se va răzgândi. Numai că nu a făcut-o. El a fost sincer, pur și simplu nu ai fost sincer cu tine însuți. Nu poți alege pe cineva pentru că este o provocare și vrei o victorie în jocurile de-a relația. Data viitoare credeți când cineva vă spune că nu este interesat de o relație și mergeți mai departe.

LEU (23 iulie - 22 august)

Ești prea ocupat pentru a-ți pierde timpul cu „aproape relație” sau „nu e suficient de bun”, așa că iau o decizie puternică și sănătoasă și încheie lucrurile. Știți că sunteți un „pachet întreg” și că atunci când vă mulțumiți cu mai puțin nu faceți nimănui favori. Încrederea voastră este extrem de atractivă, iar oamenii sunt atrași de voi, deci probabil că nu veți mai fi singur pentru mult timp.


Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel