Horoscopul obsesiilor. Care sunt cele mai periculoase zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Dylan Sauerwein
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Dylan Sauerwein

Fiecare dintre noi poate ajunge să aibă câte o obsesie sau o idee fixă dar fără să ajungă neapărat în zona patologicului. Astfel, și fiecare zodie are anumite tendințe, unele mai intense altele mai blânde. Vă prezentăm mai jos caracteristicile și specificitățile obsesive ale fiecărei zodii în parte.

Berbec

Nativii din semnul Berbecului sunt obsedați de ideea că nu au suficient timp ... Ei au, de asemenea, mania vitezei și sunt obsedați de ideea că doar pierd timpul dacă dorm 8 ore pe noapte. Berbecii sunt obsedați de promptitudine și servicii bune, așa că sunt o adevărată teroare pentru chelneri!

Taurul

Au o fixație pentru stabilitate și posesie. Și din această cauză apar lăcomia și zgârcenia. Practic, sunt atât de obsedați să strângă bani și active încât nu se gândesc la consecințe. În viața lor de cuplu, nativii din Taur sunt obsedați de partenerii lor și, în cazul în care se ceartă, pot ajunge să aibă un comportament deviant. Taurii tind să devină „capul familiei” și să se impună prin violență verbală, dacă nu chiar și prin violență fizică ... și acest lucru duce la un fel de fanatism.


CITEȘTE CONTINUAREA PE DC BUSINESS.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel