Horoscopul lunii IUNIE 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent: „catalizatorul unei noi vieți”

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Lauren Richmond
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Lauren Richmond

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine să ne spună ce anume au pregătit astrele pentru noi în luna iunie a anului 2022. Suntem deja la jumătatea parcursului acestui an și facem următoarea mișcare din ce în ce mai aproape de ceea ce ne dorim, dar poate că într-un mod diferit decât am facut-o până acum.

Iunie este prima lună bună a anului 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. „Așteptam momentul în care să vă spun că vin și vremuri mai bune. Am argumente solide în acest sens. Marte și Jupiter vor tranzita semnul Berbecului, deci dorință de viață, curaj, prospețime, curaj, noutate. Chiar și furia pe care o vom simți deseori va fi combustibilul principal în a pune pe roate unele proiecte. Mercur își va opri retrogradarea pe 3 iunie, deci vom începe să ne dăm seama unde putem îmbunătăți unele aspecte ale vieții noastre. Asta după ce acceptăm că putem greși câteodată. Venus va tranzita semnul Taurului până pe 23 iunie, când intră în Gemeni. Ne vom preocupa de propria plăcere. De altfel, orice schimbare făcută în iunie, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți”.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți deborda de energie și veți putea să începeți multe proiecte noi. 

Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, la furie ... 

Taur/ Ascendent în Taur

Mare atenție la sănătate și la cum răspundeți situațiilor stresante care vor apărea. E o lună bună pentru acceptare, iertare și reconstruire a propriului eu, mai degrabă.

E posibil ca oamenii apropiați vouă să treacă prin momente mai neplăcute. Încercați să nu vă sacrificați prea mult pentru nimeni, chiar dacă Venus din casa 1 vă sprijină. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici. Aveți grijă la sănătate, nu exagerați cu nimic! 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Se anunță o lună pe gustul vostru, cu multe ieșiri, bucurie, socializare, comunicare. 

În iunie veți reuși în mod uimitor să ieșiți din postura de victimă. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort. 

Rac/ Ascendent în Rac

Chiar dacă nu lucrați sau sunteți la pensie, să zicem, aspectele lunii iunie vă scot în față, vă cer validare, vă cer multă vizibilitate.

Zona profesională este în lumina reflectoarelor. Desigur, și lucrurile negative ar putea să iasă în față. Deci, aveți grijă ce anume expuneți. Relațional pot apărea schimbări.

 

Leu/ Ascendent în Leu

Venus în e în casa a 10-a, e o lună interesantă atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros.

Venus din casa a 10-a face careu cu Ascendentul și cu Descendentul vostru? Ce înseamnă asta? Că vă provoacă să vreți ceva, să vreți plăcere, bucurie, iubire, poftă de viață, poftă de a vă îndrăgosti. Sunteți mai dornici de a cunoaște oameni. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu este o lună bună ca să „o căutați cu lumânarea”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Profesional, s-ar putea să vă confruntați cu niște proiecte foarte stresante. Deși e plină de oportunități, a doua parte a lunii nu va fi așa de liniștită pentru voi. După 21 iunie o să vă priască mai mult.

 

Citiți previziunile complete pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel