Horoscopul iubirii. Cele 7 zodii care au noroc în dragoste în 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Bart LaRue
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Bart LaRue

7 zodii sunt lovite de săgeata lui Cupidon în 2021.

BERBEC

Așteptarea a luat sfârșit! Cei născuți în acest semn zodiacal își vor găsi marea dragoste în 2021. Dacă sunteți Berbec, veți găsi în cele din urmă persoana lângă care veți trăi momente pline de tandrețe și romantism. Cei care sunt deja implicați într-o relație stabilă trebuie să știe că astrele încurajează devotamentul în noul an, astfel că ar trebui să vă abțineți să călcați strâmb sau să vă fugă ochii după altcineva.

 


TAUR

Noul an aduce multă dragoste pentru Tauri, dar care vine și cu multă distracție, ceea ce le va spori șansele de a-și găsi marea iubire. Nu există loc pentru pesimism, așa că nativii acestui semn zodiacal trebuie să păstreze o atitudine optimistă pentru a-și găsi jumătatea.  Taurii care sunt implicați într-o relație vor pleca într-o aventură de neuitat împreună cu partenerii lor, iar dragostea va pluti în jurul lor mai tare ca niciodată.

 

 

FECIOARĂ 


Indiferent dacă vrei sau nu, 2021 se anunță a fi unul plin de succes în viața personală. Dacă sunteți deja implicat într-o relație, lucrurile vor evolua de la sine, iar pașii pe care îi veți face vor fi foarte importanți și există chiar posibilitatea unei nunți sau a conceperii unui copil. În cazul în care nu aveți pe nimeni în viața dvs., trebuie să vă pregătiți pentru o perioadă intensă, în care vor apărea o mulțime de pretendenți.

 

 LEU


În 2021, stelele sunt de partea leilor. Vei încerca să faci tot posibilul pentru ca relațiile în care ești implicat să evolueze într-un mod pozitiv, iar acțiunile tale să fie bine primite de cei dragi. Dacă nu ai pe nimeni în viața ta, șansele ca acest lucru să se schimbe sunt foarte mari.  După prima jumătate a anului, veți întâlni pe cineva care vă va ajuta să redescoperiți sentimentele uitate de mult.

 


VĂRSĂTOR 


„Iubire” este cuvântul din 2021 pentru Vărsători. Vor fi mai iubiți și mai apreciați ca niciodată și orice dezacord cu partenerii  va trece instant.  Vărsătorii care nu sunt implicați într-o relație nu au motive să dispere. În acest an, se vor îndrăgosti, iar partenerii lor vor fi exact așa cum au visat. 

 


RAC

 2021 este anul vindecării spirituale pentru acest semn zodiacal. În cele din urmă, Racii vor putea trece peste toate relațiile eșuate din trecut și vor fi gata pentru o nouă viață alături de partenerul lor. Când își vor găsi sufletul pereche, își vor da seama de ce nicio relație nu a funcționat până acum. Cei care sunt deja într-o relație vor fi trăi clipe fericite alături de partener și vor avea parte de foarte multă înțelegere. 


 


PEȘTI 


Peștii sunt cei mai norocoși în dragoste în 2021! Jupiter îi va îndruma să își găsească sufletul pereche. Tot ce trebuie să facă este să iasă în evidență: în cluburi, cu prietenii lor, plimbări sau doar să fie activi pe rețelele de socializare. Odată ce și-au găsit un partener, Peștii vor trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața lor. Peștii care sunt deja într-o relație vor găsi noi modașități de a-și surprinde plăcut partenerul și vor fi apreciați la adevărata lor valoare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel