Horoscop DRAGOSTE 24 septembrie 2023. Mesajul astrelor pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Previziuni astrale pentru ziua de duminică, 24 septembrie 2023. 

Berbec
Îți place să conduci, dar uneori trebuie să fii cel care urmează, Berbecule. S-ar putea să descoperi că inima ta te poartă în locuri neașteptate în ceea ce privește dragostea. Poți învăța să iubești pe cineva așa cum este și să nu pui prea multe așteptări în relație.

Taur
Conducerea lui Venus fac dragostea și relațiile extrem de importante pentru tine, și asta se extinde la oamenii din viața ta pentru care ești responsabil. Ești foarte dedicat familiei tale și îi prioritizezi acum. Acesta este un moment perfect pentru a crea amintiri care să dureze o viață întreagă. Nu uita de un selfie!

Gemeni
Îți place să primești complimente, așa că atunci când ai o ocazie, ești genul care ascunde bilețele de dragoste și face ca persoana să se simtă importantă. Bilețelele neașteptate pot atinge cu adevărat inimile noastre, făcându-ne să ne simțim apreciați și iubiți. De aceea ar trebui să scrii unul mic partenerului tău săptămâna aceasta, doar pentru că.

Rac
Programează acea cină la restaurantul tău preferat în acest weekend. Succesul este definit prin petrecerea timpului cu cei care îți sunt alături și pentru care îți pasă. Este important să ai pe cineva de iubit și să te simți bine în relația ta la sfârșitul zilei.

Leu
Fă un obicei din a spune "Te iubesc" ori de câte ori ai ocazia. Astăzi, Venus și Juno sunt în conjuncție în semnul tău zodiacal, ceea ce aduce o concentrare puternică asupra iubirii și relațiilor tale intime. Vezi lucrurile în lumina potrivită. Ce vei recunoaște și mai mult este că, dacă trebuie să forțezi pe cineva să te observe, s-ar putea să nu merite să fii cu el.

Fecioară
Fii deschis iubirii și relațiilor online, dar mai întâi lasă-ți inima deschisă iubirii, fără să te agăți de trecut. Renunțarea la amintirile legate de cineva pe care l-ai iubit odată poate fi dificilă. Poate fi nevoie să faci unele ajustări pentru a canaliza acea energie în relația ta.

Balanță
Ești un romantic natural, și ai atâtea trăsături minunate de exprimat când vine vorba de iubirea adevărată. Iubirea adevărată poate să crească din prietenii, creând relații romantice puternice. Acest lucru este ca un vis devenit realitate pentru tine; vrei să faci acest vis să dureze.

Scorpion
Petrecerea atât de mult timp cu cineva face mai ușor să te implici într-o relație de la locul de muncă. Asta nu înseamnă că acea persoană este "cea aleasă". Trebuie să acorzi relației timp pentru a se clarifica singură. Poți simți afecțiune pentru un coleg, dar este mai bine să eviți să acționezi în consecință.

Săgetător
Ești întotdeauna deschis pentru dezvoltare personală, și când poți găsi o persoană care vrea să facă la fel, este kismet. Lucrurile se întâmplă cu un scop: pentru a te ajuta să evoluezi și să devii o persoană mai bună, prieten și iubit. Poți face ajustările potrivite. Nu-ți fie frică să schimbi când este momentul potrivit.

Capricorn
Poți iubi pe cineva chiar dacă nu știi totul despre el. Uneori, inima pur și simplu găsește atractivă energia unei persoane pentru că amândoi sunteți pe aceeași călătorie de viață. Mai mult, iubirea poate fi o alegere în ciuda diferențelor.

Vărsător
Iubești timpul petrecut singur cu tine, și astăzi este despre tine și ceea ce vrei. Cauti să experimentezi o iubire care să dureze pentru totdeauna, așa că pentru a găsi pe cineva care să fie bun pentru tine, trebuie să începi cu iubirea și îngrijirea de sine. Amintește-ți că crearea unei iubiri sănătoase începe cu tine; sănătatea relației este echivalentă cu cei care o compun.

Pești
Lucrurile mici pe care le faci într-o relație contribuie la stabilirea tonului pentru viitor. Dacă ai o viziune despre cum ar trebui să fie viitorul tău, atunci nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Asigură-te că partenerul tău îndeplinește rolul de partener și adaugă la tine și la viața ta. Sunt o mulțime de pești în mare; nu te mulțumi cu oricine poți prinde!, noteză Yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel