Horoscopul destinului. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: Scopul tău în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit care este menirea fiecărei zodii.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici au vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre cum ne influențează destinul zodia în care ne-am născut. 

 

Menirea Berbecului este să îi ajute pe ceilalți să îi scoată din zona de confort, nu stau locului decât dacă sunt bolnavi, sunt încăpățânați și agitați, lumea îi crede egoiști. Simt când cei din jurul lor au nevoie de curaj, de ajutor.


Taurul trebuie să învețe conștiența în viață. Trebuie să fie conștienti că după o vârstă trebuie să se gândească și la ei. Zodiile de pământ sunt truditori, muncesc non stop, nu au timp să se gândească și la ei. Ei sunt conservatori, să nu le fie teamă să rupă limitele, nu vă mai puneți bariere. Ei sunt conservatori. Scopul Taurului este să mediteze.

 

Gemenii comentează oamenii, scopul lor în viață este să adune oamenii la un loc, au un dar natural de a-i împrieteni pe oameni, sunt gazde perfecte și le place să fie cu familia, rudele. Îi place să socializeze, vrea să se remarce, le place să vorbească despre/cu oameni. 

 

Racul e șeful prieteniei. Scopul lor este prietenia, sare în ajutor mereu. Fac voluntariat des. Scopul lor este să ia pe cineva sub aripă și să ajute. E persoana potrivită care poate scoate din lut un diamant. 


Menirea Leului este inspirația. Vor avea mereu oameni care să îi admire și pe care Leul să îi inspire, sunt lideri, un model, muze. Menirea lor este de a fi lideri și de a îi face pe ceilalți să își găsească drumul în viață, să își rezolve problemele, să creeze o afacere. Leul e mentor motivaționali.

 

Fecioarele sunt extraordinar de pasionale, dar e greu să descoperi acea pasiune, au ceva ascuns. Fecioarele sunt greu de descoperit. Sunt pudice. Fecioara ar trebui să scrie o carte: ”cum să devi expert în pasiunea ta”. Ar fi cea mai reușită carte, pentru că nu comunică, nu transmit, trebuie să ghicești. Să pună accent pe pasiune, dar să și transmită.

 

Balanța e cea care încurajează pe toată lumea din jur. Scopul lor în viață e să se autodepășească, să devină mai buni din toate punctele de vedere. Pot avea rezultate excelente ca manageri pentru că îi încurajează pe ceilalți să își depășească limitele. 

 

Scorpionul este făcut să trezească în oameni emoții și asta e un lucru fantastic. Dragostea dacă nu e trăită cu emoție… e degeaba. Sunt obligați să îi ajute pe cei din jur să își exprime emoțiile, sunt ghid spiritual. Dau frâu liber la satisfacție totală.

 

Menirea Săgetătorului este călătoria, le plac călătoriile, să vadă lumea de când se nasc până când sunt mari. Nu le este confortabil să stea într-un singur loc. Le place să stea la taclale, să studieze, să viziteze pentru cunoaștere. Le place să povestească, împart bucuriile pe care le-au trăit.

 

Capricornul e croit să fie antreprenor. Vrea să fie propriul șef, să muncească numai pentru el când ajunge la maturitate. El se ocupa de toți și când ajunge la o vârstă să devină propriul șef. Capricornii au curaj, dar sunt altruiști, se simt mai bine când fac pentru alții decât atunci când fac pentru ei. 


Vărsătorii schimbă oamenii indiferent de carieră. Gândesc altfel decât ceilalți, sunt Gică-contra. Vor să schimbe oamenii la modul în care acționează sau comportamentele lor. 

 

Peștii sunt suflete tinere indiferent de vârsta din buletin. Sunt veșnic copii. Nu știi niciodată câți ani au. Scopul lor este să facă artă. Pun suflet și știu cum să îmbrace o formă. Urmați-vă calea! Chiar dacă cineva vă descurajează.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel