Horoscopul chinezesc: ce le așteaptă pe semnele zodiacului din punct de vedere amoros?

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Vrei să știi cum vei sta cu dragostea în 2023, conform zodiacului chinezesc? Iată care sunt previziunile pentru Anul Iepurelui de Apă!

O să-ți găsești sufletul pereche în 2023, conform zodiacului chinezesc? Sau din contră, te așteaptă un an cu încercări?

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Nativii Șobolan care sunt într-o relație vor avea parte de un an bun, cu satisfacții. Poți să îmbunătățești comunicarea în cuplu și să rezolvi problemele care pot apărea. Toate argumentele contra se pot încheia cu soluții benefice. Dacă ești mulțumit în relația ta, o să te bucuri de un an cu armonie și fericire. În cazul în care ești singur, poate apărea cineva care să-ți dea lumea peste cap. Dar nu te grăbi să intri într-o relație. Fii răbdător și ia-ți tot timpul de care ai nevoie ca să-l cunoști pe celălalt.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Cei cu semnul Bivolului în zodiacul chinezesc își pot întări legăturile de dragoste cu partenerul, iar înțelegerea cu acesta poate să capete forme noi. Fii mai deschis cu sentimentele tale în acest an. Se pare că cei singuri pot rămâne așa încă o vreme, însă unii nativi își pot găsi un partener de viitor spre finalul anului.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel