Horoscopul CĂȚEILOR. Cum le influențează personalitatea și ce compatibilitate au cu zodia stăpânilor

Data publicării:
Bengy. Foto Georgiana Ioniță
Descriere foto: Bengy. Foto Georgiana Ioniță

ZODIACUL CĂȚEILOR. Personalitatea câinilor, în funcție de ziua în care s-au născut și compatibilitatea cu zodia stăpânilor. 

Astrologul Emily Thornton a creat o hartă genealogică specifică pentru căței - dezvăluind ce personalitate au câinii născuți sub anumite semne zodiacale.

De asemenea, a dezvăluit și compatibilitățile dintre zodia cățeilor și cea a stăpânilor, astfel încât să puteți vedea dacă prietenia cu cățelul dvs. este scrisă în stele.

Poate că firea blândă și delicată a cățelului tău se datorează faptului că este zodia Pești, sau firea lor mândră se datorează faptului că sunt zodia Leu.

 

Ită ce îți spun cele 12 semne zodiacale despre prietenul necuvântător

1. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt niște câini foarte interesanți. Să ai un câine Vărsător cu siguranță nu va fi plictisitor. Ei au ciudățenii interesante și maniere amuzante care îi vor distra pe stăpânii lor. De asemenea, sunt foarte inteligenți și independenți, ceea ce face ca învățarea de noi trucuri să fie ușoară. Fiind un semn de aer, le va plăcea să-și atârne capul pe fereastra mașinii pentru a simți briza. Om compatibil: Gemeni.


2. Pești (19 februarie - 20 martie)

Câinii Pești sunt suflete bune și blânde. Adoră să fie aproape de stăpânii lor și nu-și doresc nimic mai mult decât să se urce pe canapea și să se ghemuiască sub o pătură moale cu ei în fiecare seară. Cățeii Pești sunt niște câini de terapie excelenți, deoarece sunt atât de intuitivi la emoțiile celorlalți și sunt și incredibil de afectuoși. Câinii Pești se descurcă de minune cu copiii și pot fi adevărați tovarăși pentru oricine se luptă cu încrederea în sine scăzută. Om compatibil: Rac.

 

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Câinii Berbec sunt niște mici ghemuri pline de energie. Debordând de energie și mereu încântați să te vadă, sunt genul de câini care pot alerga kilometri întregi, dar care nu iubesc nimic mai mult decât să se relaxeze și în fața unui foc confortabil. Cățeii Berbec au personalități vibrante și sunt tovarăși grozavi pentru oamenii activi și cu aceleași sentimente. Om compatibil: Vărsător (și alte semne de aer).

 

4. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Câinii Taur sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai omului. Căței foarte loiali și de încredere, ei îți vor fi alături la bine și la rău și vor fi cel mai bun prieten pe care ți l-ai putea dori. Fiind un semn de Pământ, nu le place nimic mai mult decât o bună tăvăleală în noroi - și nu urăsc nimic mai mult decât o baie. Câinii Taur pot fi leneși și lacomi atunci când vine vorba de mâncare, dar sunt tovarășul perfect, indiferent de asta. Om compatibil: Fecioară

 

5. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Câinii Gemeni sunt printre cei mai inteligenți și curioși. Sunt incredibil de inteligenți, adoră să învețe trucuri și vor înțelege lucrurile incredibil de repede. Cățeii Gemeni vor avea mereu nevoie să fie stimulați și vor adora jucăriile care scot la iveală această latură din ei. Tipuri adaptabile, îi puteți lua oriunde și se vor descurca în orice circumstanță. Ce cățeluș perfect! Om compatibil: Balanță.

 

6. Rac (21 iunie-22 iulie)

Caninii Rac sunt incredibil de dulci și iubitori, oferind mereu afecțiune stăpânilor lor. Dar nu luați natura lor sensibilă ca pe un lucru rău - cățeii Rac sunt protectori puternici ai casei și ai oricăror copii din familie, ceea ce îi face un excelent câine de pază. Câinii Rac se simt ca acasă în apă și vor adora o baie bună în mare, așa că asigurați-vă că îi duceți la plajă pentru a-i vedea în elementul lor. Om compatibil: Scorpion


7. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii adoră să fie în centrul atenției, așa că așteaptă-te ca patrupedul tău din zodia Leu să își dorească mereu afecțiune, îmbrățișări și laude. S-ar putea să constați că oamenii se opresc din drum pentru a mângâia câinii Leu, deoarece energia lor este magnetică - iar ei o vor savura. Deși cățeii Leu vor fi cei mai buni prieteni ai tuturor la o petrecere, nu există un loc ca acasă și adoră să se pe canapea cu oamenii lor alături. Om compatibil: Săgetător.


8. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Câinii Fecioară pot fi cei mai bine crescuți și organizați dintre toate celelalte semne zodiacale. Cățeii Fecioară au o adevărată atenție la detalii și cel mai probabil își vor organiza jucăriile în ordinea mărimii și vor fi foarte pretențioși cu privire la cine le poate atinge. Fecioarele sunt printre cei mai ușor de dresat câini datorită naturii lor inteligente și le place să fie recompensați și să li se spună că sunt „un băiat cuminte”. Om compatibil: Capricornii.

 


9. Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Câinii Balanță sunt cei mai populari în parc. Le place să fie în preajma oamenilor și a altor prieteni cu blană și ar prefera un alt canin în familie pentru a putea socializa mereu. Cățeilor din Balanță nu le plac confruntările și sunt miloși față de ceilalți, așa că se vor feri de orice lătrat puternic sau ceartă cu oamenii. Cățeii Balanță sunt, de obicei, foarte drăguți și la modă și nu vor zice nici „pâs” atunci când vor fi îmbrăcați în ținute drăguțe. Om compatibil: Leu.


10. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Câinii Scorpion nu sunt ca ceilalți câini. Sunt niște canini incredibil de loiali și își vor proteja oamenii la bine și la rău. Sunt curajoși și se vor forța mereu să exploreze locuri noi și să facă lucruri noi, dar pot fi, de asemenea, secretoși și rareori vor lăsa să se înțeleagă că au făcut ceva greșit. Nu greșiți niciodată față de un câine Scorpion; dacă alți câini îi supără, atunci nu vor uita niciodată. Om compatibil: Pești (și alte semne de apă).


11. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Câinii Săgetător nu-și doresc nimic mai mult decât aventură și libertate, așa că asigură-te că îi duci în spații largi și că îi lași liberi cât de mult poți. Cățeii Săgetător iubesc spontaneitatea și mersul în locuri noi și vor dori să adulmece tot. Fiind un semn de foc, au o personalitate combativă și pot fi mai vocali decât alți câini, dar cu toate acestea sunt tovarăși minunați pentru toți oamenii. Om compatibil: Berbec.

12. Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Câinii Capricorn muncesc cu siguranță din greu pentru cina lor. Determinați, harnici și practici, sunt niște câini de muncă extraordinari și se dezvoltă bine într-un mediu de antrenament. Acasă, caninii Capricorn vor munci întotdeauna din greu pentru a obține ceea ce își doresc, în special mâncare. Cățeilor Capricorn le plac aventurile și să fie activi, dar întotdeauna își fac timp să le ofere și oamenilor lor multă dragoste și afecțiune. Om compatibil: Taur.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel