Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

A doua jumătate a anului va produce multe schimbări din punct de vedere financiar. 

Pe 16 mai, Jupiter(Marele Benefic) a intrat în Taur(semnul resurselor). Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm.

Pentru că Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când avem un tranzit de-al lui Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Deci, discutăm și despre câștig, productivitate. Ne vom întâlni mai des și cu verbele a avea, a deține. Punem accent și pe economii, dar nu neglijăm nici investițiile. 

Jupiter va face un sextil cu Saturn în perioada următoare, ceea ce înseamnă că avem șansa de crea noi proiecte care să ne ofere stabilitatea financiară. 

Berbec

Teoretic, ești printre cei mai avantajați din punct de vedere financiar, din 2023! De ce? Jupiter se află exact casa banilor pe parcursul întregului an. Vei avea parte de multe oportunități de creștere a veniturilor. Mai ales a celor din muncă proprie. Salariu îmbunătățit, prime, bonusuri. Este important să îți conștientizezi valoarea și să înveți să te vinzi mai bine. Ar fi recomandabil să îți deschizi și un cont de economii dacă nu ai făcut-o până acum. Dar practic, Jupiter va retrograda și va sta în apropierea lui ceea ce înseamnă că vei avea parte de numeroase cheltuieli suplimentare. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel