Horoscopul banilor 10 - 16 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Astrologul Remus Ionescu a prezentat horoscopul banilor pentru perioada 10 - 16 iunie 2024.

Berbec

Își doresc să facă bani și chiar reușesc. Apar tot felul de situații, conjuncturi, șanse, posibilități. Pe de altă parte, există și o tentație la cheltuieli. Marte în casa a II-a face ce face și scoate bani din buzunar. Marte guvernează casa I, iar prima semnificație de bază este că fac bani. Pe de altă parte, guvernează casa VII-a, iar asta înseamnă că pot recupera niște bani.

Taur

Marte a intrat în semnul lor. Vestea bună este că a ieșit din casa a XII-a, iar asta le dă îndrăzneală, dorință de a trece la acțiune. Cu Jupiter, Venus, Soare, Mercur în casa a II-a și cu Marte în casa I apare dorința de a face bani. Sunt căutați, doriți, iar cei care sunt deja cunoscuți au clienți vechi sau și-au făcut o faimă în domeniul lor de activitate. Apar tot felul de posibilități de a valorifica perioada bună din ultimul timp.

Gemeni

Este o perioadă foarte bună! Trebuie să profite. Acum poate nu sunt bani, dar în această perioadă încă pot să construiască, să pună bazele. Cu siguranță vor veni și banii destul de repede!

Rac

Sunt dornici de câștig, de relații bune cu alții. Sunt niște relații în urma cărora ar putea avea de câștigat, fie că sunt cooptați într-un proiect, apreciați sau recomandați. Este important să țină legătura cu oamenii, să fie în contact cu ei. Zilele bănoase pot fi chiar la începutul săptămânii: luni, marți, miercuri.

Leu

Pentru nativii Leu va fi o perioadă norocoasă, cu patru planete în casa a XI-a. Poate exista o creștere de venituri, cum ar fi o creștere de salariu. Apar tot felul de noutăți, solicitări pentru ei, dar și șanse, oportunități. Există și acest lucru. Pot afla despre o poziție similară potrivită pregătirii lor în altă companie care să fie bine plătită.

Fecioară

Este o bună perioadă în plan profesional! Mercur, guvernatorul lor, este în casa a X-a. Apar tot felul de șanse, întâlniri. Sunt văzuți, apreciați și se fac cunoscuți. Zile în care pot avea noroc la bani: miercuri, joi și vineri.

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 10 - 16 iunie 2024. Schimbări majore pentru o zodie

Balanță

Venus, guvernatorul lor, alături de Soare, Mercur și Jupiter sunt în casa a IX-a. Balanțele rămân cu dorința de a crește, de a promova, de a învăța mai mult. Zile în care pot avea noroc la bani: luni și marți. Vor avea surprize plăcute din acest punct de vedere.

Scorpion

Se gândesc să achite în avans un credit. Foarte posibil să apară și niște nevoi, să li se ceară ajutorul. Chiar de la începutul săptămânii pot apărea noutăți, surprize la locul de muncă. Pot face niște bani de pe urma activității lor.

Săgetător

Este o perioadă grozavă, ideală pentru cei care lucrează cu public, cu reprezentanții altei firme. Pot să își sporească portofoliul de clienți, relațiile, contactele și să fie solicitați pentru tot felul de colaborări. Va fi mult de lucru pentru ei în perioada următoare, dar și câștigurile vor fi pe măsură!

Capricorn

Vor apărea posibilități de promovare în perioada următoare pentru Capricorni! Reușesc să facă minuni în situații de urgență și prin acest lucru vor fi apreciați de către ceilalți. 

Vărsător

Vor avea nevoie de bani în perioada următoare. Există aspecte bune pentru câștiguri personale. Fac ce fac și obțin un contract sau o opțiune serioasă de promovare.

Pești

Pot începe să-și realizeze un vis pe care îl au de ceva vreme. Pun bazele unei afaceri. Va fi o perioadă de acumulări importante, care se pot transforma în câștiguri materiale. Direcția de bază este legată de o proprietate, de o afacere de familie sau de o tradiție pe care să o ducă mai departe.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel